Adamlar hala emniyet şeridinden kaçma derdinde ayıptır be kardeşim orada hastaneye yetişemeyip hayatını kaybeden vatandaşın tamamen vebalini taşırlar ...
Adamlar hala emniyet şeridinden kaçma derdinde ayıptır be kardeşim orada hastaneye yetişemeyip hayatını kaybeden vatandaşın tamamen vebalini taşırlar ...
Yazık yav.allah yardımcıları olsun
Zalimler için yaşasın cehennem..
plakalar bunlar arkadaşlar tanıdık bildik varmı bakınız yoldan cıkan tır yabancı plakalı.
Karşı şeritte Ankara istikametine seyir halinde olan 34 HF 2331, 34 MBU 37 ve 34 GL 2618 plakalı otomobillere çarptı. Dehşet saçan TIR son olarak 41 KH 606 plakalı minibüsle kafa kafaya çarpıştı.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Araştırdım biraz ama gönderecek bi yer bulamadım yalnız birisi bir forumda yazmış söylediğiniz gibi resimleri çekip göndermiş EGM cevap olarak yazı göndermiş ...
gönderdiğiniz plakalara UYARI gönderildi diye. Uyarı değil ceza göndersinler bence
bunlar direk emniyetle bağlantılı sürekli irtibattalar dinliyomusunuz bilmiyorum ama her şikayeti iletiyolar trafiğe .
bunuda büyük ihtimal onlar gönderiyo
Hasan ORAN
1881-193∞ Gazi M. Kemal Atatürk
Beşiktaş Fikstürüne Endeksli Hayatlar ...
WEB TV :: Hürriyet - KAZA DEĞİL KATLİAM
Videoda belli bu kadar bilinçsiz toplumuz,insanlar can pazarında millet kalabalıkdan başka bir işe yaramıyor işini yapacak olan insanlar bu kalabalaıkda işmi yapabilir karmaşaya bak![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
allah korusun herkesı
şimdi gördüm haberlerde buyuk kaza olmus Allah korusun
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
şimdi haberlerde gördüm ben geçtikten yarım saat sonra falan olmuş tahminen.. Ölenlere Allah rahmet eylesin..
aynen haberlerde izledim, lastiği patlayan tır karşı şeride geçip iki aracı biçmiş 8 ölü 8 yaralı![]()
farkı yaratan ayrıntılardır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)