Benimkine 3 ayda 4. kez park yerinde vurdular zamanla alışıyor insan.Ufak kazalar büyük belaları savarmış takma kafana cana geliceğine mala gelmiş. Ama yinede geçmiş olsun.
Benimkine 3 ayda 4. kez park yerinde vurdular zamanla alışıyor insan.Ufak kazalar büyük belaları savarmış takma kafana cana geliceğine mala gelmiş. Ama yinede geçmiş olsun.
' Herkes bana kadar. '
1990 Range Rover 3.9 Vogue Manual Holley Carb. Conversation & 35''Extreme Tires ( OFF-ROAD Mode )
Öncelikle geçmiş olsun sinirlenme konusuna gelince biraz daha sakin olmanı öneririm Her zaman senden daha pislik olan biri trafikte çıkabiliyor örnek vericek olursak sırf yanlış anlaşılma yüzünden Ankara nın en işlek eğlence caddelerinden birinde arkadaşımın arabasını 4 kişi öldürmek için taramışlar şansına nasıl olduysa o arabadan yara almadan çıktı kendide bilmiyor nasıl çıktığını Tampona gelince bence pek düzelicek gibi durmuyor ama bi ısıtıp bakmak lazım umarım kasap bi boyacı macunu basıp yollamazAyrıca tampon sökülmüşken içindeki koruma demirini kontrol etmende fayda var. Geçmiş olsun
çok geçmiş olsun... geçenlerde bana 4 araba geçicek yerde sürttü bitanesi fotoyu atsam kasıtlı vurmuş dersiniz indi aşşa ağladı bende ağlama diyip adamı sakinleştirmek zorunda kaldım... yaşının verdiği sinirle dayıya siktir çekmssin iyiki dayının oğlu yada bi yeğeni denk gelmemiş sağında solundatampondan daha fazla üzebilirlerdi seni... ve o dayının senin dayın yada yakının oldugunu düşünerek hareket et bidahakine tanımadıgın kimseye öyle küfür etme kimine küfür etsen güler kimine küfür etsen öldürür
tekrardan geçmiş olsn
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ehliyet almak çok kolay olunca bi ülkede böyle şeyler çok oluyor. cana gelmediğine şükretmek lazım
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
geçmiş olsun, erkeğı bayanı farketmez ama, Allah hepimizin araçlarını acemilerden ve kafası dalgınlardan uzak tutsun![]()
Geçmiş olsun oradaki otopark görevlileri hiç mi bakmıyormuş kadın arabayı yanaştırırken
Geçmiş olsun, en azından kaçmamış. Park halinde çarpan erkek-kadın farketmeksizin kaçan çok araç var. Maalesef birden fazla olarak bende yaşadım bu olayları, ve hiçbirinde çarpanı bulamadık. Çok sinir bozucu bir durum.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)