|
|
#1 | |||
![]() |
Sorum olacak, internette çeşitli aramalar yaptım ama sonuca ulaşamadım. Ben normalde okuyorum, fakat bu sene hazırlığı veremediğimden okuldan bir nevi uzaklaştırıldım. 31.08.1992 doğumluyum. 19 yaşıma 2 ay önce girdim. Sormak istediğim, yapmam gereken nedir? Askerlik yaşı sanırsam 20? Bilen birisi varsa ve yardımcı olursa hakikaten sevinirim.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Öğrenci belgesi alabiliyor musun peki okuldan,eğer alabiliyorsan askeriyeye götür belgeyi.
edit: yoklama kağıdın geldimi senin,direk konuya girdim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: 1.4 tdci İstanbul Kart.
|
Öğrenci belgesi değil,farklı bir belge gerekiyor askerliğin tecili için. Ki ilk 3 sene için sanırım üniversiten hallediyor tecil işini, sen yine de üniversitenin öğrenci işleriyle görüş.
EK-C2 belgesiydi sanırım alıp, şubeye götürmen gereken. Son Düzenleyen Mutu; 22-10-2011 01:35. Sebep: belgenin adı aklıma geldi. |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: -
|
okumasan bile liseden mezun olduktan sonra 2 sene tecil ettirme hakkın var
Okuldan ilişkin tamamen mi kesiliyor, onlar şimdiye tecil ettirmişlerdir zaten. En iyisi bu konuyu ogrenci işleriyle konus ama . |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
sen gıtmekmı ıstıyorsun ertelemekmı
__________________________________ JoYTeaM
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
okul bittikten yanılmıyorsam 3 yıl tecil ettirme hakkı var
__________________________________ .
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
sabancidasin sanirim,orda okuyan arkadasim 91 dogumlu 2009 girisli hazirligi daha bu donem gecti sorun olmaz buyuk ihtimalle.okuldan kaydini sildirmedigin taktirde okul hallediyor diye biliyorum ama yine de bi sorup ogreneyim.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
Kankacım seni üzmek istemem ama ben 11. ayda doğdum, yoklamam geleli 2-3 ay oldu. : ) Kütüğün nereye kayıtlıysa bir kontrol ettir istersen? Ters kelepçe yapmasınlar sonra. : ))
|
|
|
|
|
|
#12 | ||
![]() |
yok ya daha okula gidicem
![]() okul bitmedi ki:s .Yaşım şu an 19 ve 20 den gün alıyorum, yapmam gereken adımlar nedir bunu öğrenmek istiyorum Sanırsam şubeye gidip ikametgah falan bildirmem gerekiyormuş. Ama internettede şunu okudum, 20 yaşıma girdiğimin yılının Ocak olayında bir olaylar oluyormuş. Onu anlayamadım. Aydınlatacak olan olursa sevinirim
|
||
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
Üni hakkında nasıl oluyor bilgim yok ama Lise diploması ile 3 sene tecil ettirmiştim.. Ufak bir bilgi sadece.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
muhtarlığa gider,yani ben öyle biliyorum eve geldiğini duymadım hiç
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Git muayene ol zaten direk teskere vericekler sana
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Ya almicaklarını adım gibi biliyorumda tüm gün ordan oraya yolluyolarmış, kafa yedirtmeye birebir
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
sordum arkadasa
ilk lise diplomasini alsin okuldan dedi ondan sonra o bolgedeki askerlik subesine(adini tam bilmiyor) mi ne gidiliyormus saglik raporu istiyorlarmis ordan da yonlendiriyorlarmis okul bu tarz durumlar icin okulda devam etme hakkinin oldugunu belirten bir yazi veriyormus bi nevi ogrenci belgesidir belki tam bilmiyorum okulda bu konuyla ilgilenen ofis tarzi bi yer varmis arkadastan aldigim bilgi bu.oda son sinavda gecti yoksa yolluyorlardi okuldan ![]() ins ise yarar bilgilerdir
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
|
|
|
|