ambulansa yol vermeyenin yolu kapatılmalı yani ehliyeti alkol cezası gibi alınmalı. ilk 6 ay sonra 12 sonra 3 yıl 5yıl gibi.
ambulansa yol vermeyenin yolu kapatılmalı yani ehliyeti alkol cezası gibi alınmalı. ilk 6 ay sonra 12 sonra 3 yıl 5yıl gibi.
Tiksiniyorum şu emniyet şeridini boş yere işgal edenlerden!
Bıktım artık her sabah-akşam bu şeritte Bostancı-Kozyatapı arası kendini uyanı sanan şoförlerle resmi kurum araçlarını görmekten!
ozellikle istanbuldaki ve diger sehirlerdeki tüm emniyet seritlerine eds konulup cezasıda 1000tl den assagı olmamalı ! , 2.de hapis cezası yada ehliyet olabilr
trafikte birsürü öküz var izledim başka videodada adama helal olsun süper eğitim almış heryerden geçiyo valla
Emniyet seridini kullanma cezaları cok hafif.
agır olcak ama dilerim o seridi kapatanların basına aynı olay gelsin ve engel oldukları seridin hayatlarına nasıl maal oldugunu yasasınlar..
ülkemizde kendini çakal zanneden ama bi b.ktan anlamayan o kadar mal insan varki
5 araç öne geçtinde noldu ödül mü aldın şeref...ni bilmem ne yaptığım adamları...
hızır 5'e helal olsun canını hiçe sayarak gidiyor ...
emniyete girenler izledikce içleri acısın içleri sızlasın...
adamıda tebrik ediyorm iyi sürmüş o şekilde motoru canı pahasına..
hızıra gerçekten bravo ama bu gibi durumlarda ambulans helikopterlr falan daah çabuk müdahale olmazmı:( allah şifa versin hepsine:(
Hafif akan trafikte Emniyet şeridini 150-200mt kullanıp çıkanları hadi anladık diyelim de yaw arkadaş koca otoban kilitlenmiş belliki kaza var be evrim geçirmemiş öküz , bu kadar mallığı öküz yapmaz emniyet şeridinde ne işin var.. Hiç abartmıyorum , sağlık ve kurtarma ekiplerinin gecikmesine neden olan sığırın katil den farkı yok..
evet ambulans helikopter niye kullanılmıyor bazı bölgelerde doğumlara filan gidiyor bu kadar büyük kazalarada gitmesi lazım bence..
Keske emniyet şeridini sebepsiz kullananlara çok büyük cezalar kesilse ne güzel olur..
Ne kadar eğitimsiz milletiz , zaten yol kapanmış..Belliki birşey var , emniyet şeridine neden girersinki !
Yurdumun insanında ne kadar çok hıyar var adam motor gelmesine rağmen çekilmiyo
Alkol cezası uygulaması da saçma direkt alacaksın ehliyeti ömür boyu
böylece kimse alkollü direksiyona geçemeyecek.
Ehliyetsiz araç kullananları da atacaksın içeri 1 sene kefaletsiz.
Yok arkadaş bu ülkede can acıtmadan kimse yasak nedir öğrenmeyecek.
Yaralı kazazede belki ambulans geç geldi diye öldü.
Kim verecek hesabını?????????
malesef hızır acıl ve ıtfaıye ye yol vermıyoruz memleketce ustune ustlukte emnıyet serıdınıde kullanmayı ıhmal etmıyoruz.
Bu konuyu sabitlesenize
istanbul yaramaz o yönden bizim bursada yol vermeyen bir araç oldumu yandakiler bile küfür edip yoldan çıkarırlar valla
Arkadaşlar ne yaparsak yapalım ağır bi ceza verilmediği sürece bu olaylar devam edecek sadece emniyet şeridi için demiyorum ambulansa yol verme konusunda halkımız çok anlayışsız eski yaşanan olaylardan sonra kimbilir hangi iş adamını nereye yetiştirmeye çalışıyolar gözüyle bakılıyor ambulansta çalıştığım süre içerisinde bunu gözlemledim ve şöyle bi anımı anlatmak istiyorum geçen sene ocak ayları gibiydi boğaz köprüsünden karşıya geçmeye çalışıyorduk özel bi hastaneden kalp krizi geçiren hastayı almak için sabah saatlerinde köprü girişinde sirenler ve ışıklar açık şekilde yol istiyoruz araçlardan yan şeritteki otobüs şöförü ve önündeki sedan arabadaki 4-5 deyöz bizi küfür bombardımanına tuttu resmen içinde hasta yok trafiği mahvettiniz gibisinden laflar söylemeye başladı insanı mesleğinden soğutuyolar resmen işin içinde olan birisi olarak söylüyorum ki bu işi yapanlara saygı kalmadı artık onu geçtim saygı göstermiyorlar bari ufak bi incelik yapıp yol verseler keşke işimizi yapsak.