Quantum Nickli Üyeden Alıntı
Geçen hafta sabah köprü trafiği..
Hiç gitmem, o gün sağ şeritte gideceğim tuttu..
Herkes salak bir tek onlar akıllı misali emniyetten vızır vızır geçiyorlar.
Ben de arabanın yarısını dışarı çıkardım kestim yolu.
Arkadan selektör yapıyor çekil diye.. Bir tane 1.18i içinde iki tane bankacı tipli toy zibidi.. Tabakhaneye yetiştirecekleri emanetleri var herhalde.. Çekilmedim.. Arkasında uyanıklar da birikmeye başladı bu arada 4-5 tane oldular.. Hepsi uyanık..
Sonra arkadan polis sireni çaldı, bunlar normal şeride geçti, ben de düzelttim arabayı, polis geçti, bunlar soktu burunu benden erken davrandılar..
Yan camı açtım tam yanımdan geçerken, bu da açtı camı, "napıyorsun" diyor bana..
"Öküzlere yol vermiyorum bir sıkıntı mı var" dedim.
"Bırak hocam allaşkına işimiz gücümüz var, yüzyılın kahramanlığına mı soyundun bırak bu işleri" dedi.
"Senin gibi sığırlar olduğu sürece bu hareketi hep yapacağım dua et polis sireni çaldı, köprüye kadar bırakmazdım seni" dedim.
Ona da arkasındaki araba selektör yaptı hadi artık yürü diye, emniyet şeridinden gazladı gittiler..
Gereksiz bir şekilde emniyet şeridi kullananlar,
Yol ayrımında millet şerit şeklinde sıradan girerken, sıraya girmeyip herkesi geçip direkt sıraya kaynak yapanların hepsi o.pu çocuğu.. Sesli olarak da söylüyorum bunu, yüzüme bakıp devam ediyor sütü bozuklar..
Barbarostan yıldız köprü ayrımında ve ATV nin oradaki alt geçit yanındaki köprü bağlantı noktasında çok yaşanıyor bu..
Trafikte milleti keriz enayi yerine koyan herkese en derin en hardcore şeklinde dileklerimi iletiyorum..
Q.