videoyu defalarca izliyorum , bence marco motorun daha üstündeyken son saniyelerini yaşıyordu sanırım,motoru tam yatırmış hiç bir çaba olmadan ve yerede düşmeden baya ilerlemiş , bence motorun üstündeyken birşey oldu
videoyu defalarca izliyorum , bence marco motorun daha üstündeyken son saniyelerini yaşıyordu sanırım,motoru tam yatırmış hiç bir çaba olmadan ve yerede düşmeden baya ilerlemiş , bence motorun üstündeyken birşey oldu
çok üzüldüm gercekten,videoyu paylasabılırmıyız burda
allah rahmet eylesin
kafasına aldığı darbe ufak bir darbe değil o kaskı patlatabilmek için çok büyük bir darbe olması lazım bu darbede istemeden de olsa valentino rossinin ön tekerinden geliyor , motoru yatırdığında kurtarabilmek amaçlı olması lazım motordan kendini ayırmıyor buda sonunu hazırladı
Allah ölümünde hayırlısını versin....
o kadar kötü yerde düştüki virajda iki motor ona çarptı kurtarmalarına imkanda yoktu
bir kaskın içine yumurtayı koyun havaya fırlatın yumurta kırılmıyor düşünün kaska gelen darbeyi , yazmak istemedim ama rossinin ön tekeri kafasından geçti o anda nasıl olduysa kask patladı yüzü koyun gürüklendi o zaman belliydi öldüğü ama yarım saat sonra açıkladılar
eski bir motorcu olarakta tavsiyede bulunayım motorun ucuzuna kaçabilirsiniz ama asla kaskın ucuzuna kaçmayın
Colin Edwards'in motoru zaten carpip ustune dusuyor simoncelli'nin..fena bir kazaydi ama ne rossi ne edwards orda carpmaktan kurtaramazdi tam viraj cikisi
Allah rahmet eylesin
Sabah Web TV - Moto GP'de acı kayıp
motordan tam kendini bırakıyomuş arkadan gelenler çarpmış kask sanırım parçalanmış yazık oldu
Livestrong
yemin ederim bu çocuğa daha çok üzüldüm çok güzel yerlere geleceğini düşüyordum. macerası erken bitti.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Muhtemelen Rossi bırakıyormuş yarışmayı simoncelli kazasindan dolayi..baska bir kaynakta da birakmayacak demis..ilginc
‘Kardeşim gibiydi’ - Hürriyet Futbol
videoyu defalarca izledim
oyle bir şekilde geliyorki soldan sağa doğru sanki hiç kıpırdamadan yere surunerek sanki motor kendi hızıyla oraya kadar onu çekiyor gibi
zaten arkadan gelen 2 motorda daha gorur gormez kaçma çabasına girişiyor ama nafile zaten viraj çıkışı motorlar yatık
acaip şanslızlık ama hala çok garip bir durum var ortada
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
cok kotu bir kaza Allah gunahlarini affetsin,
benim izledigim bir videoda tam viraji alirken saga dogru yattigi esnada sag diziyle yere degiyor (kirmizi beyaz seritli yere, tam adini bilmiyorum). o hizla virajin ortasina kadar geliyor ama yere degmenin etkisiyle sol tarafi motordan kurtuluyor ve dengesini kaybederek saga cekmeye basliyor. hatta sol ayagi da motordan ayriliyor. bayginlik gecirmis gibi gozukmesinin sebebi o maalesef. videoyu bulursam linki eklerim.
Viraja dalarken arka teker birakiyor bu yuzden o da toparliyim derken motoru birakmiyor tam toparlarken arkadakilerin onune daliyor tabi onlar da hizli..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)