meLaNchoLic Nickli Üyeden Alıntı hacılar boşverin gt yi unuttuk gitti onu bu konuda patlar böyle giderse henk var henk ona geçin kusura bakma, yanlış anlaşılmalardan senin konuyuda çip ettik
Garaj38_EMRE Nickli Üyeden Alıntı ya sen benim dediğimi anlamıyosun, yada ben seni anlayamıyorum ama gene yanlış anladın demi sanki GC8 kasa sadece, 2.0GT Turbo var gibi anladın değil mi? halbuki ben, 2.0 GT olarak, sadece GT Turbo var demek istemiştim bak bunu kimse anlamadı işte
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Garaj38_EMRE Nickli Üyeden Alıntı kusura bakma, yanlış anlaşılmalardan senin konuyuda çip ettik neyse artık rebelh Nickli Üyeden Alıntı bak bunu kimse anlamadı işte dur iyice karıştırma
atituti Nickli Üyeden Alıntı şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor
Garaj38_EMRE Nickli Üyeden Alıntı ya sen benim dediğimi anlamıyosun, yada ben seni anlayamıyorum ama gene yanlış anladın demi sanki GC8 kasa sadece, 2.0GT Turbo var gibi anladın değil mi? halbuki ben, 2.0 GT olarak, sadece GT Turbo var demek istemiştim neyse kardeşim takılmayalım fazla
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları