User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
43 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Van da Polise Saldırı.

hakan115 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 99 depremini degirmendere de yasadim. sevdiklerimi arkadaslarimi kaybettim, 8 ay cadirda yasadim. yardimin alasi geldi, herkes seferber oldu, hatta bu kadar oldu mu onu da bilemiyorum (rihanna nin haberi yoktu en azindan). birakin yiyecek yada giyecek almayi, tek ihtiyacim olan sigarayi almak icin girdigim yardim kuyrugunda utancimdan yerin dibine girerdim. askerin elini optuk ekmek verdiginde, neyse yazi kufure dogru kayacak gerek yok..

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haberler yeterli gösteriyo yardımları, telefona bağlanıp tvye radyoya cıkanlar yetersiz diyor nasıl iş anlamadım... orda zaten hızlıda olunsa zaman geçmez. soncda bi yakınız göçükde. bırakn göçük başında beklemeyi yoğun bakım önünde bekleyeniniz oldumu hiç o bile geçmiyor...

polise saldırmak için hiç biri bahane edilemez... sakin sukünetli olmak lazım kavga edip polis taşlıcağına çöken enkazın taşlarını alıp atın dışarı insan cıksn diye.
    serkanım yardımlar yetersiz derken çadır konusunda sıkıntı var.

kızılay başkanını dinledim herkes çadır istiyor ama 50.000 çadır stock umuz var diyo.

van'da 500.000 erciş'de 100.000 kişi yaşıyor bu nüfusa 120.000 çadır lazım bu stock dünyanın hiç bir ülkesinde yok diyor.insanlar evinde hiç bir hasar yok çatlak yok ama çadır istiyorlarmış nitekim haklılarda kardeşim artçı sarsıntılar oluyor adamda korkuyor doğal olarak.

kızılay başkanı biz akşam tek tek geziyoruz ve gerçek ihtiyaç sahiplerini bulup onlara çadır temin ediyoruz dedi ve bence doğru olanda bu
    barnak bassam olurmu ?

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Duygusal düşünce tipi-1: Üzülüyoruz tabi yazıktır onca insan hayatını kaybetmiş kimi eşini kimi çocuğunu zor bir durum. Bu duruma düşen düşmanımda olsa üzülürüm. Kaddafi hiç sevilmeyen bi adam bende sevmezdim ama linç görüntülerini izleyince tüylerim diken diken oldu. Burda da canı yanan insanlar bizim insanımız iyisiyle kötüsüyle, İstanbulda da sayısal olarak hemen hemen Van'daki kadar PKK sempetizanı var İstanbulda böyle bi olay olsa oh ne güzel oldumu diyeceğiz.
    Diyemeyiz canı yanan kim olursa olsun vicdan sızlar
    Duygusal düşünce tipi-2: Beter olsunlar bizim canımız yandı onlarında canı yansın
    Mantıklı düşünce: T.C. sosyal bir devlettir ülke sınırları içinde ve dışında zorda darda olan herkese imkanlar dahilinde yardım etmelidir. Somali ve Filistinde olduğu gibi

Ben bu düşüncelerin 3 ünüde içimde yaşıyorum zor bir durum ama doğru olan mantıklı düşünmek şimdi yardım etmessek insanlar içindeki kin ve nefret daha da artacak iyi bi durum değil "Komşusu açken tok yatan bizden değildir" demiş Peygamber Efendimiz bundan büyük söz olurmu dinsiz demiş daha ne desin. Ha üzülüyorum canım sıkılıyor kendimi yenip elimi uzatmak içimden geleni yapıyorum ama elim gitmiyor, biliyorum yanlış biliyorum hatalıyım ama içimden gelmiyor. Ama bu böyle olmamalı

poşetçay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şerefsiz köpekler diyemem köpeklerde bunlardan fazla şeref vardır bırakcaksın gebercekler hepsi

erdem325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu göçük altında terör yanlısı olmayan kimse olmasaydı, devlette depremden sonra siktirin gidin lan gavatlar, size pkk yardım etsin deseydi de bi götlerinin üstünde kalsalardı ah ne var..!!
    ama olmuyor işte, o enkaz altında terörü lanetleyen de insanlar var..

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BORKED
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet_28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    serkanım yardımlar yetersiz derken çadır konusunda sıkıntı var.

kızılay başkanını dinledim herkes çadır istiyor ama 50.000 çadır stock umuz var diyo.

van'da 500.000 erciş'de 100.000 kişi yaşıyor bu nüfusa 120.000 çadır lazım bu stock dünyanın hiç bir ülkesinde yok diyor.insanlar evinde hiç bir hasar yok çatlak yok ama çadır istiyorlarmış nitekim haklılarda kardeşim artçı sarsıntılar oluyor adamda korkuyor doğal olarak.

kızılay başkanı biz akşam tek tek geziyoruz ve gerçek ihtiyaç sahiplerini bulup onlara çadır temin ediyoruz dedi ve bence doğru olanda bu
    abi o deprem istanbulda ankarada olsa napacakdı kızılay? biz deprem ülkesiydk hani hazırdık... valla anlamıyorm yolsuzlukmu ilgisizlikmi garibanlıkmı ne var ülkemizde hala çözemedim... nasıl çadır yok.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet_28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne denirki yuh yani

be gerizekalı orda polisi taşlıyon polis senle uğraşmak zorunda kalıyor o zaman enkaz altındaki insanlar dahamı çabuk çıkacak aptal adam biraz mantıklı ol.kaldıki polis değil kurtarma ekiplerinin işidir o zaten ama polis,jandarma hepsi orda bişeyler yapmaya çalışıyor
    Çok iyi özetlemişsiniz şımartınca doymuyolar hiçbirşeye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BORKED
    yorumları okudunmu cem.arkadaşların karakter zero
    barnak bassam olurmu ?

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç şaşırmadım....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haber ve video bana hiç samimi gelmedi hiç deprem olmuş bir şehir havası yok orada normal hayat üsrüyor sonlarda kızlar kollarında çanta biber gazından kaçıyorlar..başka haber sitelerindende araştıracağım..
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi o deprem istanbulda ankarada olsa napacakdı kızılay? biz deprem ülkesiydk hani hazırdık... valla anlamıyorm yolsuzlukmu ilgisizlikmi garibanlıkmı ne var ülkemizde hala çözemedim... nasıl çadır yok.
    milyonlarca cadır stoku yapmak mümkün değil büyük şehirlerde çozum zaten çadır değil

burda biraz art niyet sozkonusu

ilk defa deprem olmuyor ilk defa mudahale edilmiyor ki 99 depreminden gorduklerimizden sonra karşılaştırdığında hiçbirşey ...

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cem
    doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali kadına tepkiler yağıyor, içindekini söylemiş, neden dünyanın öbür ucundaki yere yardım yaparken ikilemde kalmadık.? neden buraya yardım yapsakmı yapmasakmı diye düşünüyoruz? burası vatan toprağı değilmi? kurunun yanında yaşıda yaktırdılar.
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    analarını sikim bunların yaaa.Deprem olduğundan buyana teyzem vanda hava yolu kapalı arabaları yok otobüs bulamıyorlar gelemiyorlar.millet sokakta kalıyor.Anlattıklarını ses kaydı yapıp buraya eklesem şok olursunuz.o haklın neler yaptığını.Soyulup soğana çevrilen evler iş yerleri bakkalar neler neler diyor.Bunların kökünü kurtacan işte yaaaa.Kürtlerin değil yanlış anlaşılmasın.o an polisemi saldırdı alayını sıkacan öldürecen.Askeremi saldırdı asacan sıkcan mermiyi kafasına öldürecen piçleri

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DEPREM BÖLGESİNDE Kİ..... Belediye başkanları çağrıda bulunuyor : İş makinelerini buraya gönderin..... cevap ; iş makinalarını yaktınız... doktorları buraya gönderin ; ... doktorları öldürdünüz.... polis gelsin.... polisi taşladınız... mehmetçik bize yardım etsin... mehmetçiği ŞEHİT ettiniz..edenlere yardım ettiniz... para gönderin ; gönderdiğimiz paraları belediyeleriniz pkk ya verdi.... AMA BİZ İNSANIZ , MÜSLÜMANIZ, HAİN DEĞİLİZ, MERHAMETLİYİZ...GELİYORUZ..

Alıntıdır Ama bu sözler yanlış yere cekilmesin orda masum insanlar oldugu gibi Pkk ile üreyen it köpekte var Bu Söz onlar icin Masum ölen cocuk vs icin degil

ugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bırakıcaklar ozaman kendileri çıkarsın nasıl bi zihniyet bu ya hastanede can kurtaran doktoru döverler yardım eden ekiplere saldırırlar bıraksınlar arkadaş kendileri çıkarsın ozaman
    civic si sold
    civic vtı sold

RPM Race Events
    http://www.rpmraceevents.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıkıntı yok kardeşim çünkü istanbulda çadır kuracak boş arazi kalmadı artık,kalanlardada inşaatlar bitmek üzere otoban kenarlarıda dahil

soruyorum şimdi sana allah muhafaza deprem olsa sen nerde kendini güvene alacaksın?her yer beton yığını üzerine devrilecek en iyisi otur evde
    barnak bassam olurmu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ellerini Kıracaksın Şerefsizler , Allah Kimsenin Başına Vermesin Kolay Bir Durum Değil Ama Herkes Seferber Halde Onlarda Bir İnsan Evladı Çoluğu Çocugu Var Ne Yapsınlar Bu Adamlar Kul Hakkı Diye Birşey Var .....

vtecburhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw salın gebersın hepsi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)