son bölümü hd izleyebileceğim link atarmısınız beyler? spoiler yememek için direk konuya girdim :)
Printable View
son bölümü hd izleyebileceğim link atarmısınız beyler? spoiler yememek için direk konuya girdim :)
Final e kaç bölüm kaldı şimdi
6. bölüm final, yani 1 bölüm kaldı.
güzel yakında başlıyor benim içinde GOT :D
spoiler ı izleme vakti :D
bi linkte ben alabilir miyim izleyemedim son bölümü halen :)
8. Sezon yeniden cekilsin baslikli imza kampanyasi baslatmislar 1 milyona yakin vatandas kampanyayi imzalamis. Senaristin de yonetmenin de hepinizin taaa...
7 sezonluk saheseri 1 sezon da hic ettiler allah belanizi versin.
7.Sezonda kötüydü.Bu sezondan bir farkı yok. İlk 5 sezonu ile unutulmayacak bir dizi olacak kesin fakat popüler kültüre yenik düştü sanki, dizi çok yeterki siz izleyin fazla takmamak lazım :)
Güncel link var mı arkadaşlar elimi attığım patlak link
En son Breaking Bad' de Skyler için h******u demiştik, ama Cercei' de en kalitelisinden tam bir ..
Game of Thrones izle - yabancı dizi izle - Telifbox.com telif gelince 11 12 diye yeni site açıyor sezonu izletti adam helal olsun
o linkte eski sezonları açamıyorum site patlak mı ki
Var mı henüz yayinlaya bilen site
Game of Thrones izle - yabancı dizi izle - Telifbox.com akşama yükler ben hepsini burdan izledim aktif şu an
Popcorn Time | Dizileri ve filmleri anında izle bunu indir tüm sezonlar var diğer film ve tüm diziler
Final
1-Kraliçe'yi öldüren Jon Snow, Kuzey'e Gece Nöbeti'ne geri döndü.
2-Dany’nin ölümünden sonra kimin kral ya da kraliçe olacağını seçmeleri için konseyde oylama yapılmasını önerdi. Bu mantıklı bir fikir olsa da Westeros henüz lordlar ve leydiler dışında kimseye oy vermeye hazır değildi. Konseyde yapılan oylama sonucu Altı Krallık’ın kralı Bran Stark oldu. Tek kalan Kuzey’i, tacı alan Sansa yönetecek. Kralın ilk işi Tyrion’u Kralın Eli olarak isimlendirmek oldu.
Geçmiş olsun bu işte bitti çok şükür :)
9 senelik hikayenin bitisi boyle dramatik oldu... :)) yazik oldu bunca mucadeleye... 7.sezon sonunda sizan senaryolar bundan kat kat daha iyi idi...
kim ne derse desin,son sezon beklentileri karşılamamış olsa bile bitmesi üzdü.Mal gibi ekrana baka kaldım.
Leş gibi bir final ile şimdilik veda etti, sanırım kitabı bekleyeceğiz R.r martinden.Sanmıyorum ki bu kadar popüler bir dizinin biraz daha ekmeğini yemeden bıraksınlar.spin-off lar farklı hikayeler görebiliriz.Çoğu karakterin hikayesi yarım kaldı.Senaryodaki o derinlik yerini görsel efektlere, gereksiz uzun sahnelere bıraktı bizi son sezonda, ne krallar öldüde, 20 sn kalabildiler kadrajda, yani anlamsızdı çoğu şey, 5.bölümde Arya ya gelen beyaz at ve bize izlettirilen sahne nerdeyse 5-6 dk idi.Bir anlamı var mıydı? bu kadar gereksiz uzun sahnelerin bilemedim şimdi.Neyse bitmesi üzücü, beklemek bile bir heyecan yaratıyordu bizde.
korkunc bir hayal kırıklığı, arkadaslar bi hata yapmısız 8. sezonu bastan cekecez diye acıklama bekliyorum :)
koca dizi 6 bölümde nasıl rezil edilir adlı çalışma..
Sanırım Arya Stark'ın hikayesini izleyecez daha sonra belki başka bir dizide :) Yakışan bir final sezonu olmadığı konusunda herkes hemfikir zaten
Bence ilerleyen dönemlerde, Game of Thrones "Arya'nın Yolu" izleyebiliriz. :) :D
The Long Night yeni dizinin ismi.. Binlerce yıl öncesi anlatıyor (ak gezenlerin nasıl oluştuğu ne istedikleri vs)
Untitled Game of Thrones Prequel (TV Movie) - IMDb
bence fena final degildi, neden insanlar begenmiyor anlamiyorum :)
Birilerine spoiler yedirmisim
Basmış eksiyi hahahhahahahahaah
Alternatif dizi finali :D spoiler yoktur ama çok hoştur :D
merve auf Twitter: "YAV KEŞKE BOYLE BİTİRSEYDİNİZ BE #GameOfThrones #GameOfThronesFinale… "
valla son bölümü izledim sonra konuya girdim. Direkt dizinin konusu olduğu için spoiler olması doğal. İzlemeyenlerin bu konuya girmesi pek mantıklı değil.
tamam spoiler illaki yeniyor ustu kapalı da olsa, ama ustteki postun amacı nedir mesela ? yigit-y bu kadar acık secik yazarak tek amacı dizinin takipcilerinin keyfini kacırmak moralini bozmaktan baska birsey değil. bu kadarına ne gerek var kim ne yaptı sana yigit kucukken sekerini elinden mi aldık? misketleri mi çaldık ? nedir bu amacsızca hareketler ?
Bende dün izleyene kadar konuya girmedim başımıza bir iş gelmesin diye :D
İşi bilen adamları severim :)
dün ekşiye girdim özellikle de dikkat ediyorum spoiler yemeyeyim diye.
adamın biri John Snow'un Dany'i öldürmesi diye entry girmiş, sol frame de gözüme çarptı hemen. Bu kadar insafsız olunmaz. :)
Ben ne White King'in ne Cersei'nin ne de Dany'nin öldürülme anlarını beğenmedim, zayıf buldum. Kalanı bence anlaşılabilirdi.
Bran'in tahta geçmesi olmadı bence. Özellikle belli bir noktadan sonra izleyicide Bran'e karşı bir beklenti oluştu, sonuçta adamın ulvi güçleri var. Ama gel görki bir *** yapamadı, onu gördüm bunu gördüm diyip yalandan ifadesiz soğuk soğuk konuşuyor.
Olan yine gariban John Snow'a oldu, o kadar savaş kazan ama git sürgüne olacak iş değil.