8.sezonu indirme hususunda yardımcı olabilecek olan var mı acaba? :) Torrent link olur normal link olur teşekkürler şimdiden
Printable View
8.sezonu indirme hususunda yardımcı olabilecek olan var mı acaba? :) Torrent link olur normal link olur teşekkürler şimdiden
sağlam torrent sitesidir
Game of Thrones – TV
| Zooqle: Verified torrents
burdan tüm sezonlara ulaşabilirsin
Son bölüm pek iç açıcı değil boş yere indirmeye zahmet etmeyin :hehe:
Amk o ejderya nasıl ölür yaaa :D
İzliyorum izliyorum bir türlü içim soğumuyor. Bu nasıl son sezon arkadaş. Ejderhaya da kıydılar matmazel.
Bir küsür saat bölüm yapıp boş kutlamayla doldurmak seyirci oyalamak falan. Helal olsun. Yapımcı senarist yönetmen alayınızın köküne kibrit suyu. Nerde o eski hikayeler.
5.bölüm fena olacak :)
Cercie yi ikizi indirecek..
bu dizinin olayı o zaten, ne kral ne ejderha tanımıyorlar alayının kellesi anında gidebiliyor. 2. ejderhanın da gumlemesi beni sasırtmadı bekliyordum acıkcası cunku 7. sezon dan beri cersei eli ile planlar yapıyor ejderhaların da olebildiğini soylemlerle dile getiriyordu. son kalan en buyuk ejdere zırh falan yapmaları lazım yoksa o da gidici :)
Olay ejderhanın ölmesi değil ki nasıl öldüğü,
Greyjoy mübarek lazer güdümlü ok ile vurdu 1km öteden böyle bir şey olabilir mi ?
Iskası yok 2 okta bitirdi işi. Ya arkadaş ayıptır bari bi kaç ıska geç hedef al sonra vur. Tak tak ördek avlıyo sanki.
İyice boka sardı valla kusura bakmasınlar.
Hanım hiç izlememişti. Dün TVye aktardım FHD izliyorum. "Bu nasıl dizi? çok ağır... hiçbir şey olmuyor sürekli konuşuyorlar" diye söylendi.
Dizin geldiği noktanın özetidir bence.
Eywallah hani de Allah için ilk 2 bölüm ne oldu?
3. bölüm dediler, en büyük savaş dediler, Yüzüklerin Efendisi'nin yarısı değil, ayrıca sekiz bin yıldır korktukları kış bu muydu dedirtti? En önden atlıları gönderen zihniyete de selam olsun...
4. Bölüm yarım saat muhabbet. Sonra hop ejderha havada ölür....
Kalite çok düştü çok...
bence oyuncular sıkıldı,yeter ömrümüz geçti burda diye kısadan alıp hızlıca bitirecekler demekki, mesela normalde 59 dk değilmiydi bir bölümün süresi ,geçen bölüm 76 dk sürdü
5. bölüm için büyük tv alın dedi oyunculardan biri :D
Çukur dan iyidir be yaaa :D
basitleştirdiler.
herkes bitsede gitsek modunda...
son bölümde bi sahnede gemi vuruluyor , cüce denize atlıyor, öteki sahnede sahile vuruyor , öteki sahnede geri gelmiş ejderhalı kadınla savaşı nasıl yaparız diye tartışıyor ??
La gardaş sen ne ara bu kadar yol aldın...
gecenin kralı , bilmem kimin kralı diye diye kaç sezon gazladılar , herif masadan düşen vazo gibi kırıldı gitti..
sevmedim..
:D
ya bide bu redditçiler ,forumcular çok bokunu çıkardı..
herif yürürken sağa dönüyor vayyy burda sağa dönerken ne demek istedi acep ??
hemen 5 sezon öncesine gidiliyor orda sağa dönmüşmü araştırılıyor açılara bakılıyor 1361 sayfa yorum yapılıyor vs vs vs ...
LAN Bİ SALIN AAA
bak bak kodumun delileri yakılan adamlardan şehrin nufüs sayımını yapmaya çalışıyor
https://i.hizliresim.com/8apqY1.jpg
Ya beyler , son sezonun linkini pm atabilecek olan var mı ? Bulamadım bir türlü :D
bizim burda forumcu arkadaş var (nick :zOnstyLe ) onun ip tvsinde ertesi gün akşama hd yüklenmiş oluyo, aklına gelicek her kanalda mevcut bence değerdir.
millet işsiz :D adamların ülkesinde siyaset ,döviz , yaşama strajeisi gibi dertleri yokki napsınlar oto boka sarıyolar :D
Gece 4te Canlı izlerim diyen varsa dm'den yazabilir. Kaynak yollarım.
Buralar boş kalmış
İzlememe ragmen spoiler bogalim
Daenerys Targaryen ile Cersei Lannister'ın orduları karşı karşıya geldi.
Nefes kesen savas gerceklesti.
Ejderhalarin anasi koydu çocuğu...
Ölenlerin Listesi
Lord Varys
Euron Greyjoy
Qyburn
Gregor Clegane (Dağ)
Sandor Clegane (The Hound)
Jaime Lannister
Cersei Lannister
Katliam olmuş ejderha adalet dağıtmış.
Su artık bitsede izlemeye baslasam
Selam,
eskiden IPTV WEB PORTAL v3 adresinden izleyebiliyorduk.1-2 aydır izlenemiyor.
Bu sorun ne zaman düzelecek acaba ?
Link var mı got için
bittin sen khaleesi
Spoiler spoiler
En sonunda çıldırttılar. Canını dişine takıp oraya kadar geldi. Yemediği kazık kalmadı. Son sahnede çılgın kralın vasiyetini yerine getirdi. Yakın tüm şehri yakın.
İyice bitsinde gidek moduna geçti dizi.
Yıllardır insanların dört gözle beklediği sezon böyle olmamalıydı bence
Ayrıca jon snow değil arya stark ölümsüzdür :D
kimisi senaryo sızdırıldı tekrardan yazıldı o yüzden böyle oldu diyor kimisi de cgi yüzünden bütçe kısıldı ve bu yüzden böyle oldu diyor. Sezon güzel başladı gibi olsa da finale bu kadar kötü gidilebilirdi. Ben bir izleyici olarak 8.sezonu tabiri caizse kusarak izlememe ramak kaldı. Herşey birbirinin içine geçti karman çorman bir hal aldı. Bitse de gitsek moduna girmiş herkes. Ekran başında izleyiciye bile hissettirdiler bunu artık... Hala finale 1 bölüm var büyük konuşmak istemiyorum ama bunun için 2 yıl bekletmelerine gerek yoktu...