Bana yer bilgisi vermeye unutmayın telefondan saat 6 dan sonra başka müşteriye geçicem eğitime orada net yok haber alamayacağım olaylardan.
Bana yer bilgisi vermeye unutmayın telefondan saat 6 dan sonra başka müşteriye geçicem eğitime orada net yok haber alamayacağım olaylardan.
IN BOOST WE TRUST
Sese doğru gel abi sen sese doğru..)
David Townsend: Michael, I want you to drive flat out. I want Porsche to win Le Mans!
http://garaj.imgur.com
David Townsend: Michael, I want you to drive flat out. I want Porsche to win Le Mans!
hadi bakiyim güzel güzel deneyin ,dostluk kazansın
en hızlınızla ben deniycem![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Beyler buluşma yeri bekliyoruz.
Saolsun arkadaşlarla Görüklede toplandık denedik. Herkes için güzel geçti. Cupra stage 2 ile denedik ki denemeden önce don lastiği yapacağını söylemiştim netekim 4-5 boy geçtilerde. 1.5 bar con basıolarmış ben 1.1 peak i tutamıorum. Gecenin komik olayı bütün herkes abi senin araba yağ yakıo dedi yaw görüklede de baktım yağ seviyesi normal. Kalabalıkta saolsun başkasıda geldi o da abi senin arabadan deli gibi yağ dumanı çıkıo dedi. Yaw yok bişey diyorum. Sonra çıktık Cliocu arkadaşlarla denedik. Benim ön camda biraz damlacık olmaya başladı Dedim heralde su silecekleri bi çalıştırdım anaa ön cam kapandı bir anda. Suyla gitmio bide. Saolsun arkadaşlarda sıka sıka gittikleri için durmadılar ben durunca. Bide iyi niyetliyim ya hala *** sürmüyorum kendi arabama içimden yaw çocukların arabadan yağ geldi diyorum. Durdum bezle sildim. Çevreyolundayım karanlıkta. Neyse biraz temizlendi çıktım öndekileri yakalayacam ya. Biraz sıkıştırmaya başladım anaaa A direğin dibi kararmaya başladı. Hah dedim motoru aldın Alper çocuklar haklıymış bloğu falan kırdın. Yanımda ışıkta yok göremiyorum Özgünleri aradım onlar olm mal mısın blok kırılınca motorun sesi değişmezmi dedi. Harbiden de ses gayet normal. Ulan kaputun içi vıcık ya ama ışık yok göremiyorum. Iphone 3G nin ekran ışığı kendine yetio o karanlıkta. Arkadaş dedi turbonun yağlama hortumu basınçtan gitmiştir dedi. Arabayı çalıştırdım bu sefer alttan düzensiz lakıt lukur edio. Hah dedim yağsız kaldı yatak sardı. Yağ seviyesine baktım araba normal diyo. Çubuğa baktım oradan da normal civarında. Sonra saolsun Ercanları Rahatsız ettim dedim Ercan ben motoru kırdım kaldım şuradayım. Saolsunlar geldiler ışıkla. Bir baktık yağ çubuğunun olduğu yer yağ içinde. Dedik ahanda buradan atmış. Anlık yağsız kalınca da yataklar gitti. Arkadaş tornavida ile motoru dinledi yaw ses gelio ama içeriden gelmio dedi. Sonra eğildiler egzostun oradan ses gelio cutoutunn oradan. Tamam abi dediler motoru sildi Ercan saolsun. Yağ çubuğunu teflonladık çıktık. Ben denemek için gene sıktım ercan abi duman yok bişey yok devam dedi. saolsun yanımdaki arkadaş abi sağda dur bakalım yine de dedi. Durduk bi baktık kaputta gene yağ var. Yağ çubuğu kendini dışarı atmış. Teflon sıcakla pert olmuş. Bu seferde dışarıdan tesisatta kullanılan bez bantla sardık. Öyle sağlam olduki çekme halatını oraya tak çek arabayı. İstanbula dönünce yağ çubuğunu değişicem. Beni bayaa panikletti ama.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)