Araba alma burdan konu açarak sağdan soldan o mu bu mu diye sorarak olmaz yavrum. Bakarsın beğenirsin gidersin birde canlı görürsün. İstanbul içi geçerli bu tabi istanbul dışı sıkıntı yol masrafı falan çünkü artık kimseye güvenilmiyor. Bu mantıkla gidersen yılbaşına kadar bişey alamazsın. Öncelikle istanbılda hoşuna gidenlere bak. Git canlı gör araba başında zaten fiyatını indiriyolar. 22.500lük clioyu 21.500e aldımTavsiyem budur sana
10.000e uno almışın sadece yuh diyorum
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
206 RC bak bence guzel aractır spor konforlu donanımlı gti den clio rs den daha donanımlıdır yani
per plakalı Megane Rs temizdir bakabilirsiniz. Ben aldıktan sonra gördüm yine de gittim baktım temiz bir arabaydı. Mayıstan beri kaza falan yapmadıysa mantıklı.
IN BOOST WE TRUST
40bin lira tutarmı bilmem ama ya 200sx al toplat yada vti al turbo la en azından neye bineceğini kendin seçme olanağin olur gücü hisset
![]()
özelde yazmayayım herkez okusun;
EB mugen typer, eski arabam ergüne ben sattım. Satılmamasını da yazayım araba hakkında bol bol dedikodu dönüyor benimde kulağıma geldi. Araba eskiden antalya da kaza yapmış 'MIŞ' dragon 07 nickli efe kardeşimiz toplamış alınmazmış pertmiş. Efe konuyu okuyunca buraya yazar araba kısa bir süre antalyada kaldı 1 çizik görmeden istanbula satıldı. (araç antalyadayken 3 tane mugen typer dan bir tanesi kaza yapmış ve bu araç üzerinden parça getirtilmiş) Arabanın kaale alınacak kazası yoktur ,değişen sökülen yok 3 parça boya var istediğiniz servise sokun ben kefilim eski plakası 34vb679
Aracın satılmasını şahsen istemiyorum çünkü geri alabilmek için uğraşıyorum alırsamda merak edenler gelip bakabilir niye satılmadığına nasıl gittiğine
Buraya yazıyorum arabanın hakkında dedikodu çıkaranlar arabanın gazabına uğramış kişilerdir
motorunu ben yaptırdım parçalarını amerikadan gökmenden aldım paşaoğlundan adnan usta yaptı minics ler arabaya referans olurlar
Cooper S ama 2006 ustu mantikli.
İyi yol tutan,tarzi olan arac.
Yada RS de keyifli...
Biraz koyup polo gti falanda alinir.
abi bu laf Type R arayan herkes gibi, benimde kulağıma gelmişti,
zamanında, şuan ki fiyatının biraz altına satlıkken,
biz ciddi alıcı olarak iletişime geçtik,
lakin sahibi fiyatta çok az bi ikram yaptı (250tl),
bizimde cebimizdeki para ortada, teklifimizi reddetmişti,
mecburen vazgeçmiştik![]()
Sanırım bir abim'de 2001 320 Ci vardı satmayı düşünüyodu irtibata geçebiliriz
Coğrafya kaderdir
işin gercekten zor ama aklında her hangi bi marka yokmu
bir ara pazarlıksız son fiyatını yazmıştı o zaman bende talip oldum yalan yok aynı fiyata banada bırakmıştı 250tl![]()
bu arabadaki malzemelerden sadece mugen elektrik tesisatı ve beyin,4 adet mugen amortisörü,mugen headersı mutluhanı arayıp üçünün fiyatını alsanız zaten farkı anlarsınız yanlış hatırlamıyorsam 10 bin $ ın baya bir üstündeydi sıfır forget toplanmış motor daha ne olsun şuan 16000km de filan olması lazım
jap&vb - YouTube
buda bonus olsun benim aracı kullanan minic hilmi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)