yok atmosferik düşünmüyorum yani herşey olabilir yeni ibizalar falan tsi falanda olur yani kısıtlama yok sıkıldım sürekli dizele binmekten tin tin gitmekten.Hızlı birşeyler arıyorum.bu arada bu bursadaki eb plaka mugen typerı bilen yokmu
yok atmosferik düşünmüyorum yani herşey olabilir yeni ibizalar falan tsi falanda olur yani kısıtlama yok sıkıldım sürekli dizele binmekten tin tin gitmekten.Hızlı birşeyler arıyorum.bu arada bu bursadaki eb plaka mugen typerı bilen yokmu
araştırıyorum zatenama hepsi yalan dolan peşinde çakallık peşinde o yüzden techturkey daha iyi bilir diye konu açtım.
Yokmu 40000 tlye kadar temiz
Ep3 TypeR lar
Clio Rs 172 ler
İbiza Cupralar vs vs bilimum temiz ve hızlı araç
Hızlı bişeyler lazım yılbaşına kadar en geç.
birkaç örnek vereyim o zaman
Volkswagen Golf 1.4 TSI GT 2009 Model 42.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 62598406
Volkswagen Golf 1.4 TSI GT 2007 Model 39.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 62952026
Renault Megane 2.0 RS 2006 Model 36.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 37062748
Renault Megane 2.0 RS 2006 Model 36.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 37062748
Volvo S40 2.0 T 2001 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bej renk - Teknik Detaylar - 62761197
Ben sizin yerinizde olsam 40.000 tl nin hepsini 1 tane arabaya yatırmam. Biraz daha ucuz yollu araç bakardım. Nedeni ise araç fiyatları yüksek biraz inmesini beklerseniz daha iyi bir şeyler alabileceğiniz kanaatindeyim.Aceleci olmayın bayramın geçmesini bekleyin bence. Kişisel görüşümdür. Yine de sizin bileceğiniz bir şey.
bu arabaları biliyomusunuz örnek olsun diyemi koydunuz ve ayrıca plaka gizleyince uyuz oluyorum.arıyosun adamı bunları telefonda değil araba basında konusalım diyo kaza boya durumunu ben niye oraya kadar gelip zamanımı bosuna harcayayımki.rastgele ilan vermeyin lütfen zaten golf gt yazınca hepsini görüyorum temiz birşeyler istiyorum.
valla bi msj atsana bana bi fiyat boya vs vs
bende kurban bayramını kastettim zatenhaftaya bayram geldi sayılır.sayılı gün cabuk geçer o yüzden dedim zaten yarın sabah kalkıp araba almıcam hemen bakıyorum forumdan temiz bişeyler cıkmasını bekliyorum
cok aceleside yok yani
Valla ne diyimilla alıcam dersen Ds3 lere bir bak derim
Mesela : Citroën DS3 1.6 THP 2011 Model 39.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 61349905
Honda Civic 2.0 Type-R 2004 Model 40.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 41754440
sanırım o ilanlarda yeşil cupra var
ilan linki alayım yada bi özel mesaj cak kaza boya fiyat durumunu
abi bu arabayı gördüm cok can alıcı bişey ama kaplama oldugundanmıdır bitane sağlam pert ds3 gördüğümdenmidir baya bi itici geldi bana ama suan sahibindendeki en yakısıklı ds3 bu araba teşekkür ederim yinede
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)