Garajda yer kaplıyor bir çoğu, birine yarasın. Rakamları netten baktığım kadarıyla uygun yazmaya çalışıyorum pazarlık ederiz takas ederiz.
Kargo konusunda destek olurum anlaşma var.
İletişim: 543 614 85 64 Sakarya içi elden teslim edebilirim.
ALPİNE CDE-123R Çalışırken araçtan söktüm, soket araçla beraber gitti maalesef. Soket gerekli. Deneyip video atabilrim. Fiyat: 2.000 TL 2-3 tane çerçeve var buna uyabilecek onları da gönderirim.
Yanılmıyorsam sub 30cm lik ürün. Ağır olduğundan elden teslim alınması daha sağlıklı olur. FiYAT: 1500 TL
Tigra varken almıştım hiç kullanmadım, OPCOM 1.99 FİYAT: 650 TL
3 Bar basınç göstergesi hortum tak kullan. Araca hiç takılmadı, kutulu deneme amaçlı elektrik verdim. FİYAT: 1300 TL
megane 3 yol pc çerçevesi FİYAT: 500 TL
Passat CC için almıştım takmadan satıldı, alt muhafaza, sanıyorum b6 kasa passatlara oluyor. FİYAT: 650 TL
Passat cc 2009 model için (ilk kasa cc) far camı sağ sol jelatinleri üzerinde. Takım olarak FİYAT 1450 TL
dv6 1.6 hdi 200k km deki aracımdan usta yanlış yönlendirmesi yüzünden sökülen sağlam mazot pompası ( sensörü üzerinde) FİYAT: 5.500 TL
Ford KA dan kalan valeo marka 1 takım far. Kapakları / far yükseklik motorları / lambaları dahil Takım FİYAT:5000 TL
Klimalı ford ka fanı (Klima rezistansı yoktur) buji kabloları + sıfır delphi hararet müşürü FİYAT:1500 TL
Rakamların daha uygunu varsa yazın lütfen güncellerim gerekli indirimi yaparım.

.jpeg)

.jpeg)
.jpeg)

.jpeg)
.jpeg)

.jpeg)

Alıntı