www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
arkadaşım beyne convert etttirip veriyorsun direk Km bazında görüyor ee doal olarak da vss okuyor ? ne convert u ?
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
konuyu iyi bilmiyorum eger benim çok iyi bildigimi falan düşünerek cevap veriyorsan yanılıyorsun.
bildigim mugen ecu veya aem veya vs. hepsinde vsa devre dışı kalmadan kullanılamıyor. anladıgım kadarı ile bu alette beyne müdahele edip vsa'nın tekrar aktif olmasını mı saglıyor yani! o zaman bi tane aem yanında bunu mu alıyoruz. sorular saçma gelebilir ama ögrenmeden bilemiyorsun.
Bu siteye giren herkesin bu konularda çok bilgili olmasını beklemiyorsunuzdur heralde.
hayır aemde sadece coolant göstergesi göstermiyor ekranda onuda bu minik aletlerle halledebiliyorsun Vss iptal omuyor sadece sinyalleri Kpro ya uymadığı için yani çıkış sinyali digital kadran uymadığı için kadranda Km gözükmüyorsorunlar belirtiyor o firmadan vsss converter istiyorsun.
ayrıca hayır tabiki siteye giren herkesden bişiler beklemiyoruz ama okumadan verilen siteyi direk yorum yapman ilginç geldi bana okadar tabiki sewe seewe yardım ederim![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
evet sanırım anlaşamamızın sebebini buldum sen vss (vehicle speed sensor) fakat ben vsa(Vehicle Stability Assist) diyorum. aem'in sorununuda sogutucu göstergesinde sorun yaratması degilde vsa'yı devre dışı bırakması olarak biliyordum.
şimdi beyler neymiş bu son durum anlamadım???
VSA sistemi olmayan (elektronik gaz kelebegi olmayan) bir S2000im var. beyin almayi dusunuyorum. AEM mi almaliyim K-Pro mu? Hangisi daha iyiydir? Ve hangisinde ne gibi elektronik sorunlar (yukarda yazan gibi gosterge sorunlari) yasarim? Bunlari duzeltmek mumkun mudur?
vsa yoksa her istedigini alıp gönül rahatlıgı ile kullanıyorsun. ama herkes aem demekte.
ohh pardon ben yanlış okumuşumözür dilerim
Vsa li makinalara plugand play şekilde takılmıyor elektronik gaz kelebeğini ptal etmek gerkeiyor kablolarıda değiştirmek gerek. biraz uğraşi verir ama Vsa genede iptal olur
InsipiD aem de Kpro da Fakat şöle söleyeyim amaç nedir turbo SC yada NA önemli olan bu ilk bu soruyu yöneltim
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
bende sevinmiştim vsa'yı kaybetmeden beyin işini halledicem diye![]()
Şuan araca Headers + egzoz konuyor. (T1R 70R) Bu işten sonra da, SC yapılcak araca (Vortech dusunuyorum). Bu sebeple beyin de değiştirmek istiyorum. Hangi beyin alınmalı, hep aem denirdi ama şimdi KPro da geldi, arada kaldım..
aem benim fikrim kpro ile aem aynı şeyler değil farklılıklar var kpro için 1 ton sensor değiştirmek zorundasın aemde deiştirmiyorsun 80 dolar a coolant sensorunu alıyorsun 4 tane kablo bağlıyorsun okey
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
peki hangisini alsam daha mantikli daha verimli olur? Hangisinden daha fazla (sorun cikarmayacak sinirlar icinde) performans elde edebilirim?
vsa lı araclar a standalone beyın takamıosunuz. cunku elektronık gaz kelebegı var... eger takacaksanız vsa ıpral oluo. gaz kelebegını de eskı tıp tellıye cevrımenız gerekıo.
bı musterım ıcın arastırmıstım elektronık gaz kelebegı ıle aem ecu takmıslar. ama okumadım konuyu cunku musterı vsa ıstıo kardesım![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
uğraşırsam vsa yaaparım ama istersenizaemde tracktion control var çok uzun uğraşlar vermek lazım
gaz teli haledilir Vsa da halledilir arkadaşım gerçekten istiyorsan yapmak yaparım
orjinal düğmenede bağlarıs ** uğraş gerektirtiyor 1-2 defa denedim komik oluo vsa style
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)