şimdi r56 ya benim aracım kadar az yaktıramadım demişsin birileri gelip burada oooo sen nasıl kötülersin miniyi ben 4 litre gördüm sen tapa gaz mı gittin sen ne yaptın sen böyle konuşamazsın çok yakıyor diyemezsin gibi muamele yapsalar tepkin ne olurdu merak ediyorum emir kipi arkadaşımbol göz kırpmalı keyifli forumlar
![]()

bol göz kırpmalı keyifli forumlar 
şimdiye kadar çeşitli araçlara sahip oldum ve kullandım. hiç sahip olmasam bile şahin ile videomu da görebilirsiniz başka marka üst sınıf araçlarla da. şimdiye kadar kimseye gidip de (örnek veriyorum) evet şahinler çok iyidir çok hızlıdır diye dalgaya almadım. önceki aracım daha yüksek sınıf bir araçtı şimdi okul ve mali sebepler yüzünden 1.4 is e biniyorum okurken çalışıyorum herkes babasından para alarak okuyamıyor. siz de öyle okumadınız belki ama annenizin karnından mk1 golf ile de çıkmadınız sanırım ben daha yoktum gerçi o zamanlar belki siz o zaman da vti a sahiptiniz daha iyi bilirsiniz benden çünkü 11 yıl önce vti lar daha ciğerliymiş ve daha iyi çözülmüştü siz doktora yaptınız üzerinde aracın hep yaşla oluyor bu işler zaten