http://img252.imageshack.us/img252/7...copyou0ex1.jpg
ehem ehmm :D
P.s: Resimin yapımı bana ait değidlir :)
Printable View
http://img252.imageshack.us/img252/7...copyou0ex1.jpg
ehem ehmm :D
P.s: Resimin yapımı bana ait değidlir :)
ahahah.kardeşim hangi arada yakaladın o resmii.fena olmuş 32 si birden gözüküyo benim dişlerin.seviyorum seniii:) bu arada ekipten bi kişi eksik onunda gelmeme bahanesinin öneminden dolayı affediyoruz:)
eeeeeeeh photo shop o :D
gök gürültüsünden önce ne güzel herkez biraradaymış :D
gök gürültüsü kopunca herkez biyere kaçtı tabi :)
bu arada o videoların birleştirilmiş halini istiyorum açıkcası :)
buğra dvd konusunda net birşey olunca bilgi verir misiniz... bu çok güzel geçen günü en azından azda olsa karelerde izlerim. adres bilglrm ve ücretini kesinlik kazandğnda hmn yollarım. ellerine sağlık buğra böyle kaliteli bi orgnzsyn yarattğnz için..
sakin olucakmısınız isteyen istediği şekilde satsın abi bupğra kargo ve boş dvd ücreti diyor gökhan 50 ytl diyor isteyen alır serbest piyasa yani gerenkyok sonucta eylendikmi güzelmiydi 1-2 aksilik hariç evet tamam uzatmayın bu konuyuda kitletirseniz hepinzi atarım haaaaaa yeter be konu kitleme manyağı oldm :D
bende kitlemesini bilirim ama gereksiz şeyleri kaldırım kasmayın beyler resim ve yorum paylaşım yeri burası
belli ki çok güzel bi gün olmuş,, kesin gitçem diodum yine başıma iş çıkardılar gelemedimm :( kısmet deilmiş bidahakine artık :(
Cok guzel bir gündü.... Abi kardeş bütün aktivitelerde olmaya devam edecegiz... valla ilk 3 te kendimi görürüm derken 16. olmak cok koysada... Sureklı 4 cekerin buna neden oldugunu dusunerek kendımı avutuyorum... Birdaki sefere bu sureklı 4 ceker olayını halledıp daha iyi dereceler yapmayı sabırsızlıkla beklıyorum...
Emeyi gecen herkeze teşekkürler....
( bu arada subaruların serefini kurtaran ozan kardesıme bilakis tesekkurlerımı ıletıyorum... :) .)
34 VRC 22 ve Salih DEMİRKARA
oo salih hoşgeldin
bizde sana teşekkür ederiz ;)
salih kardeşi selcukda onay beklıo oda hemen girer onaydan sora:)