merci connem :D
Printable View
salıhcım cok sagol bıdahakı yarısta emınım sende cok ıyı dereceler cıkaracaksın...
kardeş ozanla 2 niz süper gazsınız zaten drift gününde sabahın o saatinde 1 gram yanlayamıyodunuz öğlen yarış başladığında 2 nizde donut kralı olmuştunuz :) ( sabahın 7 sinde drift day otopark alanındayız bir allahın kulu yok 2 tane impo sürekli gazlıyo bi aşaa yukarı sonra geldiler tanıştık :))) ) 06 YAN 49 200 sx ile lastiçi maceramız olduydu.birde bu kardeşler o gün en az 5 kere araba yıkattılar :)) çokda titizler önce yıkatıyolar hiçbi su birikintisinden kaçmayıp bi daha yıkatıyolar falan :)
slm arkadaşlar arızalı araçla ancak bukadaroldu bidaki sefere emegi geçen herkese teşekkürler 34 bc 5797 selçuk demirkara
gene başarılıydınız :) sizi start düzlüğüne girişte çekmiştm.
Siyah porsche start a gelirken hatta beraber yorum yapmıştk belki hatırlarsınız...
video ;
http://www.youtube.com/watch?v=sJsO4tZV5_s
eyvallah çektigin radyötör hortumun gitigi andı sanırım hem motor contamda hemde manifot contamdakaçak vardı araç kesti hep ama güzel gündü devamında daha iyişeyler olcak işallah
sayın K. Bğra Yıldırım 2cı org. ne zmn ?
:Dvalla yapın güzel bişeyler eylenelim araç contası yanık vaziyette gitim su koya koya kılpayı motora zarar vermedik gerçi verseydimde yükliycektim saglık olsun bakacaz çaresine ilerki zamanlarda aracı evo alana kadar idareli kullanıcaz artık
selçuk yakında yapacaz yeniden merak etme sen
Ozan arabarya 2005 pert sti dan ayarlı defransiyel taktırma sansım var sanırım DCCD olayı... 2005 alma gerek kalmadı ama aynı hesaba gelıyor oda ayrı... 5000 ytl ye olayı bitirecegiz .... Ozaman biraz daha farklı olur ....
Sonucta abiminle aramızdakı hersey adil oluyor... ehehe
op pert stı dan bende arka bagaj ıcını alım tesısatı soktum bombos kaldı orası
bu pert sti kımde nerde ya bende bakarım bişeyler şanzımanı feLan duruyomu?
sulhi mantarın caddeden alacagı araç komplede satıyolardı motor içi herşey var
koltuklara kadarb saglam araç
magaj içi saglam sanırım ozan esasen lazım olanlar birleşsek aracı kople 10 civarına alınır ve paylaşılırdı daha iyi olur bence
tam mezarcı olduk... :)
aynen öyle zaten benim hararetten pistonlar hafif kızarmış gittigi kadar sonra komple içine gircem yada evo9 alcam bakacaz bişey gözükmüyo ama görecez ordan hararet yapmış vaziyette sorun açmıyan aracıda satmak gelmiyo içimden evolar bukadar dayanıklı degilmiş
sulhi şanzımanı ben alıyorum sende benimkini alırsın sökülmüşken iyi fiyat verirler...
ya bi sen tam mezarcı oldun .... Adamlar 18 den aşagı düşmüyorlar... eheh
Olmadı onun botorunu ufan bir arabaya takıp mesela baska bir justy e
draglara hazırlansa süper olur....