kukalara bo$una dikkat etmi$im demekki. Vurup gecseymi$im ke$ke. Ben start düzlügünde sordum, kesinlikle onlarla avantaj elde edilemeyecek bir uygulama yapilacagi soylendi. Bende bo$una frenlerimi orada heba etmi$im, bende diyorum niye her kukalara geldigimde darma dagin...
bu arada, görkem cok te$ekkur ederim, kusursuz degildi pek gerciArabanin hic hazir olmamasina ragmen kendim icin güzel bir dereceydi. Tabi, böyle günlerde bahanelerin yeri olmaz
![]()
Organizasyonu düzenleyenlere gercekten cok te$ekkur ederim, cok yorucu olmasina ragmen cok keyifli bir gündü.
acemiliklerine vericeksin onurcancımordakilerin 1 çoğu ilk defa piste çıkıyorlar bunbdan sontakinde Daha programli ve kukalara kaç defa vurursa 2 şer saniyeden kesilierek yapılıcak
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Bende silk takmadım eglence amaçlı geldim ama daha amortisorlerim dun takıldı frenlerime 100 km rodaj yapabildim. Ben kardeşimle kendi aramamda bi tatlı rekabetim vardı sadece diger arabalarım benden zaten fazla modu osu busu vardı. Ama haklısın kukalarda daha dikkatli olunsa cok iyi olurdu bende dahilim buna, hatta keşke hiç kuka olmasaydı.
Organizasyonu düzenleyen ve emeği geçen arkadaşların ellerine sağlık...Fotoğrafları çeken arkadaşlara da teşekkürler..Gelmeyi çok istiyordum ama kısmet değilmiş...bi dahakine inşallah..
gayet başarılı geçti 1-2 aksaklık dışında kaza bela olmadı o sewindiricibuğra hala küfür ediorum
![]()
www.drecu.com
tek kelimeyle mükemmel![]()
bidahakine ankaralı arkidişlermizide bekliyoruz
www.drecu.com
Ben aracimdaki hatalari saymayayim gerek yok da, ztn benden 2x fazla beygir ve 2 teker fazla cekeriniz varKukalar pisti zorla$tirmi$ ve daha keyifli bir hale sokmu$tu. Zaten onlar olmasaydi dü$ük beygir araclarin bu kadar rekabet edemeyecegi cok acikti. Bana göre, bir pistin zevkli olmasini kilan rekabettir ki bunu gördük; bir kac ki$i di$inda 1.01 içinde bir sürü arac vardi saliseler konu$tu. Ha dersen ki bu supercar organizasyonu 200hp eksigin var niye geliyosun, onda hakli olabilirsin : )
Yanli$ anla$ilmasin, benim hicbir$eye itirazim yada bahanem yok. Geldim pistte de eglendim, yorgunluktan az izleyebilsem de izlemek de gayet keyifliydiGecmek gecilmek dert degil, dostlarimizi bir arada gördük, bir de üzerine pistte gazladik daha ne olsun
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)