resimler çok güzel..elinize sağlık arkadaşlar..tekrardan herkesi tebrik ederim süper birgün olmuş![]()
http://www.techturkey.com/forum/show...349#post147349 Lütfen resimleriniizi sadece bu posta Arkadaşlar
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
bu arada beyler 4. olan turbo deil 4S
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
özgün gene turbo tshirtü giymedin dime?musti, göbekleri acil eritmek lazım kuş bakışından direk ortada karbuz gibi bi göbek...
Sakin güç...
evet bende merak ediyorum sonuçları...zaten organizasyon çıkışı keyfim yerine gelmiş tesadüfi bir tecrübe ile![]()
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
foruma biraz gec katildim, bugunkü eglenceyi kacirmisim sanırım mehmetin anlattıkları olsun, fotograflar olsun.. artık bi dahaki sefer ne zaman olur bilmem ama katılmak isterim bende.. mehmet tebrik ediyorum seni bu arada, o lastikler ve rodajı tamamlanmamıs frenlerle 2. olmusun.. herkesin ortak dusuncesi gibi ben de 1 dk. altında kalanları canı gönülden kutluyorum..
http://www.techturkey.com/forum/show...349#post147349
resımelrı tek bı yerde toplayalım albumumuz olsun , ceken herkesın ellerıne saglık yabancı forumlarada ekledım cok gusel kareler cnk
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
emeği geçen herkesi tebrik ederim gelemesem de çok güzel geçmiş göründüğü kadarıyla![]()
Suan saat sabahın 07:02 si ve ben yeni uyanıp forumu okudum eve geldiğimde bayılmışım resmen
Gün boyu bana yardımcı olan herkeze gerçekten teşekkürler.
Zamanları en kısa zamanda burdan yazıcam herkez için ....
Katılan izlemeye gelen fotograf ceken tüm arkadaşlarımıza teşekkürler.
İnşallah 2. yarışımızda Bu org. oluşan ufak tefek aksilikleride aşıp cok daha iyi bir organizasyonla karşınızda olucagız .
K.Buğra Yıldırım
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
cok gusel olmus Bugra ınsallah ıkıncı organızasyonda turkıyede olurum ızleme katılma sansımız olur taa buralardan ıcım gectı valla resımlerı gorunce
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Çok güzel bir gündü, emeği geçen herkese teşekkürler...
MSN => raymanbu@hotmail.com
egzos harici stock sti+tesisat ile sti'ın bu derece ile dönmesi bence burda evoların değerlerinden çok daha önemli bir durum sonuç olarak evolar cup seviyesine gelmiş arabalar + slicklerle dönüyorlar kaldıki körfezin aslfatı ***** parçalıyor lastiği . değerlerin bu şekilde çıkması çok normal aksi hayal kırıklığı olurdu zaten ..evolarda stock olsaydı sti kadar iyi dönebileceklermiydi acaba? bence burada dikkat edilmesi gereken bir noktada bu...
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)