Kieslerin son versionu sikintili hep, googleda kies 2.0 ile 2.3.3 versiyonlar arasinda olanlardan birini bul indir ;)
Bende bu arada icsdense gingerbreadda kalmayi tercig ettim. Resmen sarj daha ii be :)
Printable View
Demin telefonu 3g baglantiyla guncellemeleri kontrol et kismindan 4.1.1 e yukseltm hakkaten bir hizli geldi telefon :))
Evet S3 kullaniyorum
hocam öncelikle 4.1.2 yüklediğiniz için geçmiş olsun daha hazır olmayan ve doğru düzgün çalışmayan bir rom kurmuşsunuz
android cihazlarda downgrade yapmak için geriye dönüş yapacağınız rom un 3 parçalı
yükleme dosyasını bulmanız gerekiyor ve tabiki pit dosyasınıda bulmalısınız
3 parçalı dosyayı yükledikten sonra muhtemelen cihazınız yine açılmayacaktır daha sonra recovery moda girerek cihazı wipe edin tekrar download moda geçerek 3 parçalı romu birdaha yükleyin ve mutlu son :)
Birde çift pencere geleydi tadından yenmezdi :)
Artik baska bahara diyorum :) yapar umarim ama bu bile bence gayet iyi cok arada kalmistim guncelleme yapmala yapmamak arasinda ama simdilik pisman olmadim ole diyim :)
4.1.1 sana neden bu kadar geç geldi Falconetti ?
Ben buna geçeli 1,5 ay falan oldu sanırım, ofişıl olarak geldi ayrıca.
Ya abi sirket bilgisayarini kullanarak kiesle yukleyemedim. Sonra usendim :D bugunde sansa guncellemeleri tarattim zort dedi 297.37mb lik guncelleme var yapimi dedi ? Bende yap amk dedim dunyam degisti :D
Sarj olurken ama nedense yukarda bildirim isigi bir kisik yanmaya basladi ona taktim simdi :D
Valla su anda %58 oldu 2 saatten beri sarj ediyorumdur ama ayni zamanda radyo dinleyin internetede baya giriyorum :D bnde merak icersindeyim nolcak bakalim :D
Birazda dikkatli kullanarak 55 saat koydum ben :D
Sabah 7'de çıkarttım şarjdan, şuanda %87 ki elimi whatsapp'dan çekmedim sabahtan beri.
ya bırak en son 2saat önce online olmuşsun hep mübala hep mübala:D
koray abi 4.1.2 yükledinmi sen 4.1.1 mi kullanıosun hala
ben şimdi 4.1.2 polonya sürümünü indiorum deniycem bakalım note 2 gibi ekranıda 2 ye ayırıomuş :)