Birisi şurada çıksın desin ki bana benim Andidoit telefonum, tabletim takılmıyor, takır takır çalışıyor..
Printable View
Birisi şurada çıksın desin ki bana benim Andidoit telefonum, tabletim takılmıyor, takır takır çalışıyor..
memnunmusun kamerasından ? tel ekranından gördüğün değil, pc ye atıp baktığın zaman ki kalite ?
şubat mart gibi samsung S4 çıkaçakmış bilgisi olan varmı??????
s3 mini çıkmış alınır mı sizce??
hepsiburada.comda 1000 tl
piyasada Diğer Samsung Cep Telefonu Mağazadan sıfır 700 TL - 105869266 700 tl ye kadar bulunabiliyor??
iphone dan andoride rehber aktarımı hakkında yardımcı olabilicek arkadaş varmı ??? rehberim olmadan diğer telefona geçmem mümkün değil ... :( yada iphone telefon rehberini sim' rehberine kopyalayabilirmiyiz...
Vodafone yapiyor diye biliyorum gevis yapmayi
bir konu da daha yardıma ihtiyacım var.
galaxy s2 root yaptım ve gereksiz gördüğüm herşeyi sildim. ama şimdi gelen mailler telefonuma düşmüyor ve ekteki dosyaları açamıyordum ve bunu gibi bir çok şey.
hard format yaptım ilk günki haline gelsin, sildiğim tüm programlar gelsin diye ama format oldu, sildiğim şeyler gene yok. bunları geri getirmek için ne yapmam gerekiyor?
evet teşekkür ederim yine sen yardımcı olmuştun ama o zaman da çok geçti. şimdi ne yapmam lazım. email, fb hiç bi ileti telefonuma gelmiyor.
maildeki ekleri de açamıyorum eski haline nasıl getiricem bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Sildiğin şeylerin setup'ını bulup atman lazım telefona, bir link paylaşmıştım orada telefon ile default gelen tüm programlar vardı.