İnternetsiz çalışan navigasyon uygulamalarının en başarılısı hangisidir ?
s3 kullanıyorum 4.1.2 geldi bugun ve direk kurdum 130 küsür mb tı yanlış hatırlamıyorsam. güzel 1-2 özellik eklenmiş vs detaya girmeye gerek yok tabide 4.1.1 de stok rom ile sistem boşta iken 360-480mb ram kullanımı vardı.
4.1.2 kurduktan sonra 600 un altına inmiyordu cihazı yeniden başlattım fln bi nebze olsada düzeldi ama 500 civarında geziyor şimdi böyle gidecekse şarj konusunda sıkıntı yaşamak kaçınılmaz olur gibi. 4.0.x te turkbey kullanmıştım muhtemelen 4.1.2 ilede güzel bir rom kullanmak şart oldu.
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
SGS2 de 2.3.6 dan 4.0.3'e geçiş yapınca igo çalışmadı. sizde de oldu mu?
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
sygic kullanıyorum memnunum
bu lınkı Syngic.v12.1.3.zip (460,08 MB) - uploaded.to
bu da konusu Sygic Gps Navigation v12.1.3 Türkçe Full (Android) » (TeknoMobil) Tam Sürüm Yazılımlar, Full Program İndir, Full Yazılımlar
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
laptopum macbookpro ... kies mac kurulu ancak telefonu görmüyor ... bağlanıyor diyor ve kalıyor .. dedim sabrediyim 30-35 dakika bile bekledim gene bağlanmadı ..
telefon üzerinden güncelle dedim , cihazınız modifiye edildi.Yazılım güncellemeleri mevcut değil diyor ...
cihaz orjinal , 4.1.1 sürümü de
samsung un artık ya güzel bir program yapması yada kies i iyice düzeltmesi gerek ... adamı kanser eder yemin ederim... millet itunes yüzünden iphone bırakıyor bende itunes seviyorum sırf o yüzden iphone a geçicem ...
Dün akşam arkadaşla birlikte TSF Shell diye bi launcher indirdik. O S3 e ben note 'a indirdim. ciddi ciddi hoşuma gitti. ben ki Go Launcher i bile sevmemişken bunu sevdim. akıcılık hız filan on numara. şarjı bile uzattı sanırım. denemeye devam ediyorum şarj konusunu. bikaç ss aldım.
uygulama Google Play Store da 16$ fiyatında. ben blackmart tan indirdim. hava durumu ve ufak ekran resmi için ayrıca 600 700 kb lik eklentileri mevcut. Telefonun kendi widgetlerini kullanmaya izin veriyor. müzik çalar filan da var da ben TTnet müzik den dinlediğim için indirmedim. ekran sol tarafında da menü mevcut. herşeyi istediğim gibi düzenleyebiliyorum simgeler dahil.
Klasör düzenleme ve menü akışları için bi video da var.
https://www.youtube.com/watch?v=m_b7rZpdh74
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
kies'in allah bin belasını versin.
versiyon atmak için keis'li lazım diyorsanız boşverin odinle versiyon atın
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)