ya bir tane uyandırma programı vardı ismi neydi o programın ya hani sorular falan soruyormuş doğru cevap verene kadar çalıyormuşacil o programı bulmam lazım ya
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
bugün farkettimki olay cihazda değil kabloda. pcden şarj ettim blackberry kablosuyla yine şarj uzun gitti. telefonun orj kablosuyla pcden şarj ettim bataryanın nasıl bittiğini çözemedim. bi arkadaşımda s3 ün adaptörüne başka telefonun kablosunu takmış onunda şarj problemi çözülmüş
belki sormuş olaiblirim ama tekrar soriym , androidde google account ıyla yada o program içi bir account la çalışan ''iphon umu bul'' benzeri bi program var mı?
sürüsüyle var da şimdi aklıma gelmediarasamda bulamam
moruk search et
find my phone
tarzında fln arat blursun var yani.
- K -
________
Dr.Ecu
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
4.3 yükledim çok birşey farketmedi, farklı birşeyler bulan varmı![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Sony companion programı internet bağlantı hatası veriyor halbuki laptop internete bağlı.. Sildim tekrar yükledim aynı sorun devam etmekte bu problemi nasıl aşarım? telefonu bir türlü bağlayamadım..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
traffic racer android için çıkmış .. yazıldımı vs bilmiyorum ama ben yeni gördüm .. haberi olmayanlara duyurayım istedim ..
Beyler yardima ihtiyacim var S3 kullaniyorum telefon bi anda aramalrda agda kayitli degil uyarisi verdi bi kac forumdan arastirdim pin kodunu kaldirma sebekeyi manuel olarak secme gibi seyler denedim ama malesef ise yaramadi sebekeyi mnuel secmeye tiklayip turkcell i sectigimde kayit yapiliyor diyor fakat hemen arkasindan secili ag mevcut degil diyor imei yi kontrol ettim sikinti yok ne yapmam gerekiyor?
Experia z nin orjinal kablosunu usb girisli cakmakliga takarak arac sarji problemimi cozdum on numara sarj ediyor
Beyler bi sorum olacak foursquare progeamini kullaniyorum son guncellemeden sonra programi acamiyorum durduruldu hatasi aliyorum ne yapabilirim? Silip bastan mi yuklesem
- Bize Her Yer TRABZON
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)