Zedge'e baktın mı abi?
Telefona ettiğim seri küfürler,sövmeler,psikolojik baskı bir miktar işe yaradı gmail hesabıma erişebiliyorum.Ancak play store halen açılmıyor.(s3)
Arkadaşlar bana htc evo 3d de kullanacağım ve root a gerek kalmadan istemediğim programları kaldırabileceğim veya disable edebileceğim bir program lazım artık 2 batarya ile geziyorum bana mısın demiyor yada batarya ömrünü uzatabileceğim herhangibi bir yöntem, eşimde one x var ve son sürüm güncellemesi ile nerede ise 2 misline çıktı batarya ömrü.
aslında yapabiliyorum, telefonu güvenli mod da başlatıp buradan programları kalıcı olarak durdurabiliyorum lakin bana daha kullanışlı bir arayüz veya yöntem lazım.
s3 ıcın menulerde bı seyın ayarını bozmus kız arkadasım hersey cok yavasca hareket edıyor ekrandan yavasca kayboluyor vs vs cozumu nedır?
19 unda htc bi süpriz yapıcak sanırım, facebook grubunda görsel paylaşmış koca koca 19.02.13 yazıyordu![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
arkadaşlar S3 te şu sorun oluyor bazen ;
Yeni mesaj geldiğinde, mesajı açmaya kalktığımda mesaj bölümü boş gözüküyor.. halbuki daha önceki msjlar filan oluyor fakat bazen mesaj bölümü bomboş çıkıyor...
telefonu kapatıp açınca düzeliyor...
deli etti bu sorun beni. aynı sorunu yaşayan varmı
Emre Kalkan
Telefonumda şarj sorunu yaşamaya başladım. Orjinal şarj aleti ile şarj etmeye çalıştığımda mesela şarj yüzde 5te iken takınca 2-3 saatte anca yüzde 10 oluyor.
Eski bir samsung şarj aletine takınca (5 volt 0.7 amper) canavar gibi şarj oluyor.
Nokia şarj aletine takınca yine sorun yok. (5 volt 1 amper)
Başka bir şarj aletine takıncada sorun yok (5 volt 1.2 amper)
Orjinal şarj aleti 5 volt 1 amper veriyor. Sanırım sorun o elektriğe takılan aparat ve usb kabloda yani tümleşik şarjlarda sıkıntı olmuyor ama iphone sarj aleti gibi olan yeni şarjlarımızda sıkıntı var.
Sorun yazılımsal mı donanımsalmı? Yaşayan çözüm bulan bilgisi olan varmı?
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
s3'ün Kamera ile çekilmiş fotolarda çok fazla noise var nasıl değiştirirm bu durumu ?
Edit: halen google play store açılmıyor.Biraz daha böyle giderse servise yollayacağım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)