Note serisine alışamıyorum ve ÇOK büyükler maşallahları var tamam şarjları gidiyor ama telefon telefon değil tablet![]()
Note serisine alışamıyorum ve ÇOK büyükler maşallahları var tamam şarjları gidiyor ama telefon telefon değil tablet![]()
Ben de senin gibi düşünüyordum ama Note 2'ye alışınca şimdi iPhone 4 ve 5'ler oyuncak telefon gibi geliyor.
Şahsı düşüncem Android alacaksan, Samsung'un alınabilir tek serisi Note serisidir. HTC One X'imi satarak Note 2 aldım geçen sene, HTC'nin malzeme kalitesi olsun, ekran kalitesi olsun Samsung'tan hala çok yukarıda. Çöp kovası plastiğinden telefon Note 2, ha ama Allah var sene olmuş 2015 hala işimi görüyor ve severek kullanıyorum![]()
Yeni çıkan Asus Zenfone serisine de bir bak derim, f/p olarak yukarıdalar.
Lg su an da en iyi androide adepte olmuş telefonların başında.. F-P oranıda cok cok iyi ..
Elleme Sekelesin...
Telefonu kılıfla kullanmayı sevmeyenlerdenim. Zaten telefonum yeterince büyük (Note2), kılıfı da takınca iyice bavul gibi oluyor![]()
Ancak zamanla yere düşmeler, masaya koymalar, soyulmalar felan derken iyice kötü olmuştu. İnternette araştırdım, çerçeve ile ekran birbirinden bağımsız ve değiştirmesi de çok kolay.
Aliexpress'te ki satıcılara güvenemediğimden ve kalitesi konusunda kafamda soru işaretleri olduğundan eBay'da Almanya'da ki bir satıcıdan çerçeve aldım. Yaklaşık 10 günlük bir zaman diliminde geldi ve kalitesi orjinalini aratmayacak kadar iyi çıktı.
Aldığım ürün şu: http://www.ebay.com/itm/271532044883...%3AMEBIDX%3AIT
Bir de zamanla arka kapağımın tırnakları kopmuş, çizilmiş ve gayet eskimişti. Hem daha güzel gözükmesi, hem de farklı olması açısından Note 3 kapağı tarzı deri görünümlü beyaz kapağı aldım.
Aldığım diğer ürün de şu : http://www.ebay.com/itm/251590611809...%3AMEBIDX%3AIT
Çerçeve değişimi de çok kolay, gerekli malzemeniz var ise kendiniz rahatlıkla değiştirebilirsiniz. Ben şu videoya bakarak yaptım: http://www.youtube.com/watch?v=vR26Iad4dEw
Anlayacağınız 40 TL'ye sıfır telefon sahibi olmuş gibi oldum.
Gereken alet-edevatınız yoksa 10 TL'ye telefoncular yapıyor. Video da görüldüğü üzere basit bir işlem. Ama kendim, elimde çerçeve yokken gidip, çerçeve değişimini sorduğumda 250 TL diyen telefoncular, elinde çerçeveyle gidince 10 lira dediler.
Değişikliği sevsem de, sık telefon değiştirmeyi maddi açıdan uygun bulmuyorum. Şu an gayet yeterli bir telefon olarak görüyorum Note II'yi. Yeni telefon alsam bi dünya para vereceğim, yine de telefonla Note II ile yaptığım işleri yapacağım.
Bunlar da resimler:
Resim 1
Resim 2
Resim 3
Yok ya Note 2 iPhone5' in yanında biraz eski kalıyor. Hadi, 3 ile 4' e tamam da 2 bayağı bir eski he iş görme olayına bakarsak her telefon iş görüyor allaha şükür. Ben şuan G3 ile M8 arasında kaldım efsane derecede cebelleşiyorum. G3 çok ayrı basıyor birde İstanbul Bilişimde fiyat bakımından da çok iyi bir fiyatta aklım efsane karışıyor bu yüzden.Özellik vb konularda da G3 önde duruyor, Kumanda olarak kullanabilme, 4K Video, 2K Ekran Kalitesi vs falan 3000Mah Pil ama tabi ekran' a nazaran dayanmıyor batarya o bir gerçek AMA iPhone' dan ne kadar kötü olabilir ki ?
@mbugra hacı bende yenı arka kasayı değiştirdim. ebay de daha ucuz alan arkadaşlar olursa ebaya baksın. free shipping 3 dolar
bende aldım kendım degıstırdim. değiştirmesi çok basit buda dip not olsun
2.bi olayda arka kapakta vernik vardır ve zamanla iğrenç görünür.Sarımtrak bi hal alır. Eğer ıslak mendille bastıra bastıra silerseniz,aslında kapağın hiç çizik olmadığını verniğin deforma olduğunu anlıyosunuz. Samsung yazısı gidiyor vernikle beraber. ben yeni almadım ıslak mendille sildim verniği çıkardım ve bembeyaz tertemiz çiziksiz bi arka kapağım oldu
Arkadaşlar Samsung S5 Kullanıyorum.Lolipop Güncellemesi Yaptım.Fakat Telefon Acayip Şekilde Yavaşlama Donma Kasılmalar MEvcut Çok Kötü Durumda Kimseye Önermiyorum.Eski Sürüme Geçmek İçin Ne Yapmak Gerekiyor.
Bu mesajımı oku. Benim telefon çok akıcı ve hızlı. Sıfırlama öneririm.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bende 5.0 yuklendikden sonra ekran kilitliyken cevapsiz arama oldugunda ekran kilidini acmadan goremiyorum ayni sekilde mesajda da oluyo
Bunun bi çözümü varmidir
[img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]
Lg g2 kullanicisiyim, g4 u bekliyorum guncelemek.icin.
Bugun telefon alacak olsam acelem varsa g3 alırım
Samsung ve diger firmalar benim için bitmiş durumda eski note 2 kullanicisi olarak![]()
Beyler bugun lenovo vibe z2 proyu inceledim lenovo cidden güzel telefon yapmış telefon arıyanlara duyurulur
Z2 Pro aşmış bir cihaz fiyatının biraz daha ( 1500 tl civarı ) inmesini bekliyorum resmen makina yapmışlar.
özellikle Objektifinde OIS var Optik olarak ayar yapıyor 4000 mah pil vs.vs. kasasıda yekpare tasarım.
asus zenfone 2 ve lenovo z2 pro modelleri arasında gidip geliyorum. vatan da z2 var ama fiyatı biraz yüksek geldi açıkçası. ikisi de marketlere gelse de yakından incelesek.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)