Advenced task killer Rechild. 'ın yaptıgı when screen off secenegını kullanır ve crazy secenegınıde secersen ekran kapalıyken uygulamalar otomatık olarak sonlandırılır.
Advenced task killer Rechild. 'ın yaptıgı when screen off secenegını kullanır ve crazy secenegınıde secersen ekran kapalıyken uygulamalar otomatık olarak sonlandırılır.
- K -
________
Dr.Ecu
bada işletim sistemine sahip telefonu androit'e çevirebiliyormuyuz?
Connect Android with your car's ECU. Torque App.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
Güzel bir navigasyon programı tavsiye eder misiniz arkadaşlar? Yandex nasıldır sizce? Kullandığınız programların isimlerini yazabilir misiniz?
Yandex iyidir..ayrintili..
yandex'in apk link vs var mı ?
ben igo kullanıyorum lazm oldukca suana kadar hıc uzmedı(gerek mesafe,gerek uyarı sistemi,hızı vsvsvs)
- K -
________
Dr.Ecu
Aramizda ideos x5 kullananlar var mi?
x5 kullanan arkadaslar ayarlar -> hesaplar -> hesap ekleden google play e baglanabiliyorlar mi? Telefonumu yeni aldim ancak eski android market yeni adiyla google play e baglanamiyorum. Ancak internete baglanabiliyorum bu konuda sıkıntı yok?
edit: problem çözüldü. baglanti ayarlarındaki vodafon live secimini vodafone internet seklinde değiştirdigimizde problem çözülüyor.
Samsung S3 22 Mart'ta tanıtılıyormuş sanırım nette o yönde haberler var,Türkiye'ye ne zaman gelir acaba beklesem mi bilemedim
bt yada wifi ile bağlanıyor. Bunun gibi bir cihazla:
ELM327 Bluetooth software Technical Service
[FIRMWARE] Samsung Galaxy S II için Güncel Firmware Dosyaları ve Kurulum Detayları
buradan Galaxy S II için Android 4.0.3 yukleyebilirsiniz.
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
igo 2012 v8.4.3 biraz daha hızlandığı söyleniyor Kaynak:
2012 igo my way v8-4-3 daha hızlı 2012 - 02 q4 tr yeni harita
Alternatif :
2012 igo my way v8-4-3 daha hızlı 2012 - 02 q4 tr yeni harita - MaxiCep
Bluetooth lu parçaile obd2 portuna bağlanıyor
bende o 3 kuruşluk cihazdan var gecikmesi yok gibi birşey kendime almıştım ama aracımda obd2 portu yok ondan arkadaşımın aracında denedik kenarda duruyor isteyene satabilirim
gayet net çalışıyor torque app. ile
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)