Rootlu mu bu peki? Rootsuzsa efs yi aktramıyorum da. :/
Printable View
Rootlu mu bu peki? Rootsuzsa efs yi aktramıyorum da. :/
anlamayadm desem :D
4.2 vardı bende slim rom 4.4 cıkınca kaşındım ve orjinal yükledim illallah ettirdi yavaşlık koca koca ikonlar :D. sonrada üşengiçlik yapıp orjinal 4.3.2 yükledim oda baydı sonra agırlıktan. günde 2 kere tüm app leri indir format atmaya alıstıgım için baktım 4.3 ü varmıs slimromun hemen yükledim takılma bundada sıfır, görüntü baya değişiyor üstteki menü kısa yolları istedign gibi ayarlama vs. 6-7 aydır 1 kere takılmadı etmedi rehber tık diye acılıyor falan kaşarı oldum slim romun kısaca :D yüklersen cozemedigin yer olursa yardımcı olurum itinayla :)
http://i62.tinypic.com/11illw7.png
tlfnu şarja takmama rağmen grafiğe baktığımda dalgalanmalar mevcut. tamam şarj süresinden hiç sıkıntım yok. 4.5 saat konuşmaya rağmen bu sure iyide dalgalanmalar neden olur sizce?
motorola atrixe rom yükleyen varmı bizde :) varsa yadım etsin hayrına :D
xperia p kullanıcısıyım uzun zamandır telefonuma güncelleme gelmiyor hala 4.1.2 yi kullanıyorum bazı forumlarda 4.4 e felan yükseltenler var acaba istanbul içi 4.4 e yükselteceğim tavsiye ettiğiniz bir yer varmıdır.?
whatsapp son görülme kapatma androide de gelmiş son güncellemeyle
ben galaxy s2 kullanıyorum biraz önce wi-fi üzerinden otomatik güncelleme yaptı direk o özelliğe baktım çalışıyor valla :D
Real Racing e de güncelleme geldi yeni araç yeni yol vs
onerebılcegınız ucretsız navgısasyon varmıdır note 2 ıcın ?
Slim Rom hakkında genel bilgi alabilirmiyiz ?
abi ne yönüyle sordun bilgi kısmını.nası diyim su su nasıl falan diye belirtirsen daha iyi cevaplayabilim ama sunu soyleyebilirm 2-3 ay oluyor bu süre zarfında ne takıldı ne yavaşladı nebilim orjinal sürümle alakalı olan hiç bir kasmadan eser yok stabil en ince detayına kadar belirleyebiliyorsun .kaç satır kaç sütün icon olsun widget nkdr büyük olsun.sarjda belirgin iyilesme var, güçtasarruf modu yok cekirdekleri kapatma gibi
kendisi belirliyor(yada sen kurcalayabiliyorsun istedigin gibi)