S3 kullanıyorum da, şu klavyeyi üstünde sayıları ayrı şekilde göstericek hale nasıl getiriyoruz?
Printable View
S3 kullanıyorum da, şu klavyeyi üstünde sayıları ayrı şekilde göstericek hale nasıl getiriyoruz?
Htc one cihazima 4.4 yukledim biliyosun flash destegini kaldirdilar.bende arsivden flash yukledim.fakat bunu denemek istiyorum flash gercekten calisiyormu diye.hangi sitede flash deneyebiliriz
kameriası iyi ( en az 5mp) , dokunmatik ve ekranı bi ipad olmasada çok aratmayacak durumda en ucuz ne bulabilirim tablette?3g önemli dğeil , başka hiçbi özellik önemli değil.Duruma göre alımının devamlılığı olacak , mimari projelere görselleştirme sonrası dosya verir gibi tablet verilecek.
Bugun Asistan B diye bir program indirdim :) benim cok hoşuma gitti. Türkçe Siri :)
arkadaşlar tablete yüklenen programları gmaile nasıl kaydediyoruz ve başka tablete gmaile kaydettiğimiz programları tablete nasıl yükleriz?(tabletim nexus 7)
edit:ekleme
arkadaslar bu müzik tanıma bulma programı ne kullanıyorsunuz?
başarılı ikon uygulaması
https://play.google.com/store/apps/d...Y29tLmppbTIiXQ.
nasıl hemen buluyormu :)
Shazam cok fazla bilindik bi uygulama zaten indirip deneyin
tamam teşekkürler.
Hort :D
Abiler kardeşler bende sony xperia sola diye bi telefon var bunun android sürümü 2.3 tü ben buna bi anlık gafletle 4.0 güncelledim ve telefon eşşek gibi oldu bazen biri arayınca açamadığım bile oluyo.
Bunu eski haline getirmek için yardımcı olabilicek birisi varmıdır bu işleri yapan :confused:
edit: istanbul - maltepedeyim
bari bu sefer tipi biraz değişseydi :)
s2'yi daha çok andırıyo. Beni kazandılar bro :D
S3 ile güzel bir rom kullanan var mı ?
arkadaşlar asus mamo pad bende var mynette okey oynayamıyorum sizce neden olmuyor?
Çanak kısmına atıyor beni. Normal odalara giremıyorum Chromda normal odalar bile çıkmıyor direk çanaga atıyor.
Diğer tarayıcan girdigim zaman oda isimleri çıkıyor. Ama odaya giremıyorum. Fikri olan varmı?
siddetle tavsiye ediyorm slimrom 4.3 zerre takılma yok efsane hızlı gereksiz hiçbir program yok :icon_tup:
ayrıca 4.4 ü sevemedim ram'ini cok bunlattı 4.3 gayet başarılı
buda linki istersen : http://slimroms.net/index.php/downlo...ory/1118-i9300