Note 3 için 186mb güncelleme geldi.
Printable View
Note 3 için 186mb güncelleme geldi.
Beyler Galaxy S II cihazımda bir sıkıntı yaşıyorum, belki çözümünü bilen vardır diye yazmak istedim.
Hem telefon hafızasında hem de hafıza kartında fazlasıyla yer olmasına rağmen telefonun hafızası dolu diye uyarı çıkıyor ve hiçbir güncellemeyi yapamıyor. Çeşitli şeyleri sildim, telefonda sonradan yüklenmiş Whatsapp dışında hiçbir uygulama bırakmadım ancak sorun hala aynı.
Nasıl çözebileceğim konusunda bilgisi olan var mı ?
fabrıka ayarına donmen gerekıcek buyuk ıhtımal. yazılımsal bu sekılde hata olabılıyor
NovaLauncher haricinde kullanıp önerebileceğiniz arayüz programı var mı?
Bende şimdi gördüm indiriyorum..Bakalım ne var ne yok...
Nova benim deneyimlemelerime göre en hızlı ve stabil çalışan.Stok olarak en hızlı HTC Sense di .. Samsung cihaz için asla artık touchwiz kullanmam.Note 3 kullanıyorum onda bile berbat Touchwiz .. Nova Launcher Prime V1.1 kullanıyorum,memnunum.
Yeni Foursquare'i çözebilen var mı ?
Eski facebook sürümüne geçme şansımız var mı acaba?
Bu arada 4sq artık pasif. Onun yerine diğer uygulaması olan Swarm aktif.
4s1 yüklü olmasada olur.
valla arada sırada kullanıyordum (artık :D ) 4squarei bigün checkin yapamassın swarmı indir illa diyip işi inada bindirince sildim 4squarei swarmdan yürüyoruz :D
Turkcell T50 aldım geçen hafta.
Kullananlar varsa fikir alışverişi yapalım :)
görsel ve performans olarak ben çok memnunum şahsen... T50'nin arayüzünü bilmem de samsung da ne olursa olsun değiştiririm..Touchwiz sevmiyorum.. Note 3 de kullanıyorum novayı şuanda .. Nova Launcher Prime 3.0.2 versiyonuna güncelledim.Simge paketleri Dock paketleri vs de ekledim .. Zooper Widget'den birkaç da ayarlama yaptım çok da güzel kullanıyorum.Tavsiye ederim yani..
Aramızda Nitro Nation oynayan varmı arkadaşlar ?
Nitro Nation da ilk araçla bütün yarışları kazandım. 50.000 de para topladım E36 M3 almak istediğim de uyarı veriyor.Takıldım geçemiyorum da ...
http://i164.photobucket.com/albums/u...0-20-25-51.png