yandex fenaymışta sınavda kopya çekerken zorlıyabilir biraz beni![]()
Yükledim şimdi baya güzel olmuş 3d falan filan ama sakin kafayla oturup düzenlemem gerek hepsini o yüzden kaldırdım şimdilik
bugun torque pro indirdim
obd2 siparisi de gectim.
1 haftaya video koyarim.
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
instagram android'de
https://play.google.com/store/apps/d...tagram.android
kanka,cok dayanmıyo,sureklı kurcalarsan bır gun bile zor dayanıyo..2500 mah pil koymuşlar ama ekran cok buyuk aga..sakin kullanımda (ekran parlaklıgını falan düşürüyorum) 1.5 2 güne yakın gidiyo panpa..bide cok uzun sürede sarj oluyo namıssız,masa üstü sarj aparatı sart yani..
bu instagram facebook'un foto versiyonu gibi birseymi nedir bu?
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
galaxy i7500 aldım benden önceki sahibi sağolsun gaosp v3 diye birşey yüklemiş içine etmiş android markete felan giremiyorum
bu telefonun orjinal romu nedir bilen var mı
Hediye polypad c5800 tablet geldi bana. Baya kurcaladım. Android 2.3 vardı içinde 4 ice cream kurdum. Hangi uygulama ve programları tavsiye edersiniz ? Android konusunda yeniyim :-)
orjinal romu 1.5 sonradan 1.6 çıkt diye biliyorumı ama ben yüklemedim. Orjinalindede market kapalı acak root (super user) yapınca açılıyormuş. Açıkcası böyle şeylere pek zamanım ve ilgim olmadığından yapmadım ama açıklamalar şöyle:
Samsung i7500 Detaylı Anlatım
arkadaşlar Turkbeyrom V4 e geçtim ıcs son altyapısı kullanılmış.stabil bir rom.sarj durumu iyileşmiş.tabi destekleyici app lerle..memnunum.ıcs ye geçmek için güzel bir rom.
Samsung Galaxy S’e Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich yükleyen varmı beyler![]()
![]()
Ice Cream Sandwich yükledim galaxy s ama mesaj yazarken titreşim kalkmıyor ona sinir oldumkullanan arkadaşlarda aynı sorun varmı ki acaba
![]()
Suan dolphin kullaniyorum gayet memnunum ama bi tane daha ihtiyacim var.
Opera,mozilla telde sevmedim,chrome da yuklenmiyor benim tel'e ancak apk uzantili dosyayi tele atip oyle yuklemem lazim ugrasamam simdi,onerileriniz nedir ?
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Screenshot aldım telefondan
titreşim sorunuda çözüldü şükür
![]()