Icecream sandwich in rom yükleme dosyalarını bulabilen var mı![]()
icecream sandwich şuan kulladığım bütün android sürümlerinden farklıMerak etmeye değecek hatta fazlasıyla değecek.
internette bir çok cihazda videoları var ama dosyalarını bulamadımşuan icecram ile satılan cihazlar var. Ondan sormuştum
Bu arada icecream için her cihaza ayrı ayrı bir rom çıkmayacak tek rom kendini cihaza adapte ediyor olacak.
2.3.5 gozukmuyor bnde suan kullandigim 2.3.4 e en son surum diyor guncelle dedigimde. Bu surumler telefona gore degisyormu ?
Bugun 2.3.5 yukselttım her2telefonuda 10no 5 yıldız oldu..ılk basta bıtanesını guncellemedım hız farkına bakma acısından..2.3.5 2.3.3e gore 2sanıye kadar hızlı tepkıme suresı olarak..Gmaps degısmıs maıl deısmıs karakterler degısık ekranda tatlı guzel bı mavımsılık var syfa sonuna geldıgınızde veya suruklemek ıstedıgınızde vsvs.. Takılma donma zerre kadar yok..(bunun etkisi formatlada alakalı olabılır bılmıyorum)..Kısaca guncelleyın en kısa zamanda![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Drag Racer in Tune ayarlarından anlayan var mı arkadaşlar, özellikle vites aralıklarını yapamadım, araba gitmiyor![]()
Yarış kazanamıyorum ..
Carbuzz ve Auto Expressi yuklemeyen varsa hala eger siddetle oneriyorum heleki carbuzzauto expressin birde kendine ozel widgeti var cok ise yariyor. Otomobil dunyasindan habersiz kalmiyorsunuz ikisi sayesinde
![]()
Arkadaşlar Sahibinden'i yükledim ama giriş yapamıyorum sorun neden kaynaklı olabilir ?
Başka sitelere giriş yaparken sorun yaşamıyorum ama.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
sahibinden pek kullanışlı değil..ben beğenmedim açıkçası..
uygulamadan giriyorum şuan bir sorun yok..çok hızlı çalışıyor.
fakat çok eksiklikler var..hergun güncelliyorlar..
Giremiyorum ben poffff![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)