LG G3 aldım güzel telefon allah için ama şöyle bir sıkıntı yaşıyorum, Mailler yavaş geliyor hadi internet diyelim ama aynı internet ile iPhone5 varken çatır çatır düşüyordu bana mailler şimdi neden geç geliyorlar onu anlamadım ?
LG G3 aldım güzel telefon allah için ama şöyle bir sıkıntı yaşıyorum, Mailler yavaş geliyor hadi internet diyelim ama aynı internet ile iPhone5 varken çatır çatır düşüyordu bana mailler şimdi neden geç geliyorlar onu anlamadım ?
watsap ta sohbette gelen resimleri galeriye kaydetmesini istemiyrum. ayarlardan kurcaladım ama gene geliyor. ne yapmam lazım acaba?
youtubede canlı lansman devam ediyor ufaktan izliyorum iyi olmuş bayağı![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
s6'nın dün ingiltere fiyatı açıklandı saçma sapan bir fiyattı, 2.500TL civarında olur herhalde Türkiye'de.
Dün note edge'i inceledim, ekrandan dolayı kavisli tasarımı ele oturuşu hoşuma gitmedi.
S6'nın pil değeri (2550mah) baya düşük geldi bakalım performans nasıl olacak, birde pil sabit çıkartılamıyor.
Dun pil durumunu bayagi ovduler lansmanda , pil cikmamasi cok dezavantaj degil bana kalirsa bu sefer wifi sarjda entegre edilmis
Ilgilterenfiyatina aldanma samsung ulkelere gore fiyat politikasi uyguluyor artik yurt disinda ucuz olayini bitirmek icin ozellikle avrupa fiyat cok yakin
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
video lara filtre eklemek için bir andro uygulama arıyorum, sade efektler olsa yeter, yazı şekil vs olmasın. Kullanan bilen var mı ?
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
merhabalar. teyzem yurtdışı gezisine gitti. ancak yeni aldığı telefonunu ya uçakta yada indiği havaalanında (new york) kaybetmiş. cihaz note4. iphone u bul gibi bi uygulaması vardı sanırım samsungda da. cihazın kullanıcı oturumu ile aratıyoruz haritada en son atatürk havalimanı çıkıyor. ancak uçaktayken teyzemdeymiş. şimdi bu cihazı bulma şansımız varmıdır?![]()
teyzem olayın şaşkınlığıyla turkcelli arayıp hattını kapattırmış. biz artık boşuna arıyoruz sanırım..
tıkır tıkır çalışan htc m7 telefonum, bu lolipop illetinden sonra kasmaya başladı. Varmı bu sorunu yaşayanlar? yada bunun çözümü nedir?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)