Ben arkaplanı siyah yapınca %38 ekran gösteriyodu ama şimdi go launcher ex le ics teması var şu an bile %42 gösteriyo 60+ göstermesi ilginç
Ben arkaplanı siyah yapınca %38 ekran gösteriyodu ama şimdi go launcher ex le ics teması var şu an bile %42 gösteriyo 60+ göstermesi ilginç
Heeeeeeh, Go Launcher kullanıyorum bende şuan %58 gösteriyor Ekran. Ben çözemedim bu işi ya.. Valla billa..
Muhakkak çözüm gelir android konusunda bilgili kişiler var forumda ekran sürekli aktifse kilit durumunda az duruyosa o yüzden de yüksek olabilir oranı..
Ekran Görüntüsüde alamıyorum, Home tuşu ile Power tuşu diyorlar yaptığımda hiç bir icraat yapmıyor onada uyuz oldum zaten herkez çatır çatır çekiyor bizimkisi icraat yapmıyor![]()
Ana ekranda çok sayıda widget varda onlarında hepsi tüketimi etkiliyor
Bende de task killer ve juice defender yüklü.Juice defender'ı sadece gece yatarken açıyorum 8 saatte %3-4 düşüyor max.
Benim telefon normal kullanımda 1.5 gün gittiği çok oldu ilk başlarda deniyordum artık o kadar uzun tutmuyorum takıyorum erkenden şarja.
Ekranda wigdetlar varsa kaldırıp bir dene.
Bende sadece hava durumu,google,task killer,etkin uygulamalar ve bluetooth wifi ekran parlaklığı ayarlanan widget var
Tabi tlefonda arka planda kapatılsada yine açılan programlar var google maps vs gibi ,root yaptıktan sonra kaldırdım hepsini
wifi-gps-btooh kullanmadığım sürece kapalı bende
ekran parlaklığı orta ayarda hep onun dışında ekstra birşey yapmadım
Bu temayı nerden buluruk![]()
Valla özgür abi Bülütüt' u kullanmıyorum bile. WiFi ile Veri Ağı açık sadece okadar. WiFi' de sadece Whatsapp falan kullanmak için tutuyorum. Bulduğum link' i sana PM' den atarım özgür abiEkran Parlaklığınıda sıkıldım yeter lan diyip herşeye son' a vurdum ondan öyle kaldı euhueuhe
![]()
Telefonu rootlayıp , gereksiz kullanılmayan programlarıda kaldırırsan kafalarına göre net'e de bağlanmazlar şarj ömrü daha da uzar.
Ben google maps,tüm hub'lar,vs kullanmadığım herşeyi titanium backup ile dondurdum
Abi o root olayını anlıyamadığım için girişemedim ben :/ Valla yardım edersen yapmak isterim
ücretlileride ucuza çekmeyi kim istemezki![]()
Ücretlileri beleş kurmak için root'a gerek yok , internetten .apk'sını bulup telefon içine atman yeterli.
Root yapmak acaip kolay, bende yapmadan önce okudum bir ton yazı zor geldi falanda 30saniyelik iş![]()
ya arkadaşlar acil yardıma İHTİYACIM VAR samsung note telefonumu kilit kodu model şeklindeydi şifreyi unuttum ve çok fazla model denemesi yazıyor telefonda ve mail adresi ve şifre istiyor ne yapmam lazım
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
oh bee açtım telefonu![]()
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
Android basligi bulmusken sormak istiyorum LG p970 kullaniyorum. ama teleffonun icinde radyo yok. net uzerinden dinlemenin disinda telefona nerden ve nasil radyo programi indirebilirim
Boxer in side
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)