android telefonunuzda ram seviyenizi en aşağı kaç olarak gördünüz ben bugun çok uğraştım 200ün altına inemedim
sgs2 kullanıyorum
android telefonunuzda ram seviyenizi en aşağı kaç olarak gördünüz ben bugun çok uğraştım 200ün altına inemedim
sgs2 kullanıyorum
Samsung Galaxy Note, android 2.3.6 orijinal haliyle kullanıyorum. güncellemeleri falan takip edebileceğim bi yer var mı? ics4 çıktı vs. diyorlar note için kullanan bilen var mı?
ben note'da 350den aşağı ram değeri görmedim
Web tasarım ve SEO çalışmaları yapılır, Anzer balı bulunur.
195 görmüştüm..zamanında..şimdi o kadar dolu ki.400 -500 civarlarında oynuyor![]()
Abi benim telefonda direk Reddedilen listesi oluyor numaranın üzerine uzunca bastığımda telefon S2, sendede vardır büyük ihtimal ?
Ics 4 e geceli 2 haftaya yakin oldu 2.3.6.dada birkac hafta kullandim gorselde bazi degisiklikler var
Hiz olarak cokda degismedi gibi ama şarj olayi cok kötü 2.3.6da sabah 7.30da sarjdan aliyorum aksam 7 gibi %40 civari kaliyordu icsde % 5 kaliyo acik uygulamalar
Cok yogun kullanmasamda Mail, whatsup, 1 saat gibide konusmam vardir
Ram olayi bende dedigin gibi hic gormedim
Ics' nin allah bildiği gibi yapsın daha ne diyeyim ben bir telefonun şarjı bukadar çabuk bitermi ya ben anlamıyorum bu telefonu ya bir güncelleştirme çıkarsınlar artık şu olayı çözsünler bu nedir ya arkada sürekli 10,15,19 tane uygulama kapatıyor bu nedir böyle ya dünya kadar uygulama çalışıyor arka tabanında aletin ya el insaf..
önceki sayfalarda vardır belki ama bende de varmış zombie dalgası
![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
beyler android telefonlarla android tabletlerin uygulamaları birebir aynımı ?
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Telefon modeli ne 104 saka mi yahu
Seni bitiren ozellik whatsup. Eger mail kontrolunude cok sik yapiyorsan o da pil tuketimini etkiler.
Ancak pil konusunda esas farki yaratan kernel'dir, ICS te olsa cupcake'te olsa fark etmez, androidde eger pil omrunu uzatmak isteniyorsa undervolt bir kernel kullanmak lazim.
Ornegin S2 kullaniyorum, su an %31 de batarya, en son sarj 1gun 20saat 7dak 31s once.
xda-developpers.com'u arastirip cihaziniza uygun rom ve kernelleri bulup deneyebilirsiniz, tabi bu islem tamamen konuya hakim biri tarafindan yapilmazsa, rom ve kernel degisimi esnasinda cihaziniz kullanilmaz hale gelebilir bunu da unutmayin.
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
cihazın şarjını etkileyen en önemli unsur rom dan ziyade zaten kernel dir .. biraz araştırıp uygun ve isteğinizi karşılayacak kernel bulunabilir ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)