Valla benim 3g devamlı açık onu aç kapa uğraşmıyorum bide gerek yok zaten tüm gün whatsapp kullanıyorum 3g dursun.
Wifi'de işyerinde kapalı bağlantı iyi olmadığı için , evde açık birtek
Valla benim 3g devamlı açık onu aç kapa uğraşmıyorum bide gerek yok zaten tüm gün whatsapp kullanıyorum 3g dursun.
Wifi'de işyerinde kapalı bağlantı iyi olmadığı için , evde açık birtek
Telefonda şuan Tema falan yok, WiFi nedense çok yavaş illet geçiriyorum yavaşlığından turkcell' in 1GB' ı 9TL olan kampanyasına dahil oldum. Kazıkladılar mı ne yaptılar çözemedim![]()
androidde ana ekran için pil omrunu gosteren hesaplayan widget tavsiyesi alabilirmiyim ?
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
https://play.google.com/store/apps/d...HRlcnlsaXRlIl0.
bunu kullanıyorum ben memnunum
güzelmiş tamamdır indiriym hemen bunu
ayrıca tecra 3 için oyunları nerden bulabilirm şole crackli falan direk yükle çalıştır cinsinden storede paralı
onex inceleme videolarına bakıyorum millet gta falan oynuyor![]()
135
├┼┼╕
246R
kanka paralı oyunların direk apk sını bul telefona at kur.
oyun ismi.apk diye arat google da
yada yesilcin.com'a bak
google playden birşey indirirken
bu izine sahip bir uygulama telefon numaranıza çağrılarına ulaşılabilir o anki sürmekte olan çağrıyı belirleyebilir vs vs bi dalga çıkıyor ekranda
kabul et ve indir mi diyoruz buna.sakat bişey olmasın.cahilliğe verin 6 yıldır k750 kullandıktan sonra ilk defa akıllı telefon ve android kullanıyorumda![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Programların erişim izni istediği yerleri söylüyor.
Genelde ben indirme sayısı ve yorumlara bakarak indiriyorum.Az indirilmiş ya da hiç yorum olmayan programı indirmiyorum
htc telefona rom yüklicem de. detaylı olarak nereden bakarak halledebilirm? biraz da çekiniyorum açıkcası bi sakatlık olur diye ama resimli olarak görebileceğim bir site var mı?
her işte usta olmaya çalışan, her işin çırağı kalır.
1-2 çok detaylı android forumu ve donimhabere bakabilirsin
şu DLNA nasıl kullanılıyor yapamadım one x de ya
135
├┼┼╕
246R
bende bunu kullanıyorum pil için
https://play.google.com/store/apps/d...XR0d2lkZ2V0Il0.
Az once advanced task killer i denemek icin indirdim ayarlarini yaptim fakat arkada calisan programlari kapatmiyor.ekran kilitlendiginde kapatmasi icin ayarladim 0 apps killed yaziyor
Benim notte kendi kendine 1gb neti yedi 20 gunde arad turkceli dedim napiyor kardesim bu alet.denilen sey androditelefonlar surekli internet ile etkilesim halinda,bitirebilir.
Ee dedim napicaz?
Size 4gb daha yasliyalim ayda 40 tl daha odeyin dediler,dedim lanet olsun tamam.
Birde iphone paketinden 1gb var toplamda 5gb net kullaniorum sanki adsl anasini satim
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Abi ne yaptın sen öyle ya ? 7/24 Full Internet Paketinimi kullanıyorsun ne yapıyorsun ? 1 Gb net var bende hızı rezalet dışarıda arkadaşlarıma bişey göstermek için açıyorum resmen rezil oluyorum hızı yüzünden. Birde sürekli net paketim açık değil, ama açık olsa bile bitiremez 1Gb paketi hiç sanmıyorum. iPhone4' de 250mb paketim vardı sabah akşam net açık gezerdim oyundur videodur cart curt 250mb bitmiyordu o nasıl bittiHayret ettim açıkcası.
şu android i oldum olası anlayamıcam iphonun yanına aldım bitane android Htc wildfire mesela bildirimleri tek tek nerden ayarlıyoruz bundan bildirim gelsin bundan gelmesin veya bildirim seslerini bide özel zil sesi yapamıyozmu?
Kaan abim, kişiye özel zil sesi yapmak için sadece şarkıya giriyorsun ayarlarından YAP' a basarak seçiyorsun. Bende şuan öyle yani rehber' e girip öyle bir özellik vermemişler. Bildirim sesleri her halde programın içinden seçiyorsun abi, whatsapp bende farklı sms farklı çalıyor abi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)