McAfee zararlı araştırmacısı Carlos Castillo blogunda, Google Play'de bulunan 15 uygulamada yeni bir tür Android Truva atının keşfedildiğini ve en az 70.000 kullanıcı tarafından indirildiğini paylaştı.
Özellikle Japon kullanıcıları hedef alan zararlı, internetten video fragmanları gösteren uygulamaların içine saklanıyor. Yüklenirken kullanıcıdan rehber verilerini okuma, telefon durumunu okuma ve kimlik bilgilerinin onayını isteyen zararlı, kullanıcıdan izin aldığı takdirde Andorid ID'yi, telefon numarasını ve kurbanın telefon listesindeki herkesin isimlerini, mail adreslerini ve telefonlarını çalıyor. Ardından tüm bu verileri, uzak sunucuya göndermeye çalışıyor, başarılı olursa aynı sunucudan gösterilmesi istenen videoyu oynatıyor.
"McAfee Mobil Güvenlik, Android/DougaLeaker.A.'yı bir tehdit olarak görüyor. Kullanıcılar mutlaka öncelikli olarak Google Play marketten uygulama indirmeli ve izin verirken uygulamanın amacı dışında izin isteyip istemediğine dikkat etmeliler. Android kullanıcılarının gizliliğini ihlal etme riski bulunan tüm bu uygulamalar bir an önce marketten kaldırılmalıdır" diyor Castillo...
hurriyet bugunden bir alinti ?
arkadaşlar dün itibari ile iphone 4s'den htc one x'e geçiş yaptım sıkı cihazmış![]()
peki beyler android te Real Race indiren oynayan varmıdır ? oyun güzel gibi.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Benim galaxy s 2 daha bugün elime geçti 2 3 saat kurcaladım sonra direk android 4 ics e geçiş yaptım kilitlenme gibi bir durum yok
ya arkadaşlar ne oluyor bu ice cream sandwich![]()
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
ne oldunuğu bilmediğim bir şey hakkında nasıl sorun yaşayabilirim??????
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
arkadaşlar cihaz baya hızlı öyle böyle değil önünü alamıyorum,
hayatımda ilkkez hızlı bir nesneye sahip oldum
kamera kalitesi hariç gerçekten güzel cihaz
şöyle söyliyim bir tane oyun var evdeki pc'de oynuyorum kasıyo bunda oynuyorum kasmıyo
şuan ben satıyorum 1600tl
Ya beyler , bostancı civarında düzgün bir servis varmı bildiğiniz ? Yazılım attım kitlendi , yeniden yazılım atılması gerekiyor buna...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)