one x orjinal rom sanki hafif bi ağırlaşma var
ama sadece uygulama çıkışlarında neden olabilir sizce?
one x orjinal rom sanki hafif bi ağırlaşma var
ama sadece uygulama çıkışlarında neden olabilir sizce?
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Rp icin bir ipucu vereyim online modd oyunlarinda oyna her yaris iyi sure yaparsan 60 rp garanti oyunun verdigi araclarla yarisiyosun fakat internet baglantisi sart
Pro league sececeksin
en güzeli o şu an 2.000.000 civarı nakit var ama bi işe yaramıyo rp için gece gündüz uğraşıyorum![]()
Ya arkadaslar bir arkadasin annesine samsung galaxy tab 2 aldik daha sifir amerikadan getirttim. Kadincagiz Gamyunda okey oynamak ve facebooktaki bubble witch saga diye bi oyun oynamak icin aldi bu aleti. Alet cok cok iyi ama malesef bu iki oyunu da oynayamiyor. Flash destekli bi browser indirdim ama bu sefer de java istiyor o da malesef yok. Mexbur saticaz simdi guzelim cihazi. Bu sorunlarla karsilasip cozen var mi aranizda?
şarj olayında yeni ss.
note beklediğimden daha iyi şarj konusunda
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
10ur_K
Anladım abicim gönderiyordum alıyordum ama her halde kafasına göre davranıyor bu, yada kız gönderdi hemen sildi resimleri çekemedi resimi tam sanırsam ondan
Eyvallah onur abim teşekkürler
Onur abi mesaj kutun dolu yollıyamadm![]()
ics 4.0.3 güncelledikten sonra s2 daha çok ısınmaya başladı bu normal mi sizce
mesela oyun oynarken bir süre sonra örn 20 30 dk sonra ısı artıyor önceden daha azdı
Samgung Galaxy SII i9100g - 2.3.6 . 4.1 surumunu bekliyorum.4.0.3'de bundan daha az gidiyordu şarjım.
![]()
iphone ücretsiz oyun indirmek istiyorum gmail hesabı açtım mailimi açmak istiyorum şu hatayı veriyor imap.gmail.com için kullanıcı adı veya parola doğru değil yardımcı olabilirmisiniz.
BLUE JDM EF Squad..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)