şu kernel işini araştırıp yapmam lazım benimde.
peki pil performansından başka telefon performansına + - yönü var mı?
edit:kernel için önce rom'mu atmak lazım?
özgürüm donanımhaberi kurcala biraz genelde ordan yararlanabilirsin , en kolay kaynak olarak .. kullanıcıların da yorumlarını okuma fırsatın olur
S2 için Türkbey Roomu'nu tavsiye ederim kendim kullanıyorum görselleri çok güzel ve çokta stabil + siyah kernel ile çok güzel sonuçlar veriyor 1.6Ghz'a kadar overclock imkanıda tanıyor
biraz detay verebilirmisin?
tema - ekran koruyucusu gibi ıvır zıvırı geçelim
bize ne gibi ciddi getirileri var ?
tamam overclock oluyor
başka ne var ?
mesela kamera iyileştirmesi gibi birşey varmı ?
* standartta video kaydı sırasında kamera macro çekim yapamıyor mesela S2 de
yada batarya süresi uzuyormu ?
ses çıkış kalitesi dandik, o iyileşiyormu ?
slm
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1650293
miui'den sonra kullandıgım en stabil rom..
Recovery modda suan standar kullanıyorum pil omruunu bı gorıyım daha sonrasında kernel ayarından battery safe mode'a gecıcem bıde oyle denıcem hemen yukleyın demıyorum ama rom dusuncenız varsa ındırın dursun kenarda 2gune yazarım durumu
@maxi
yukarda verdiğim rom'da kamera (Y)
ses (Y)
- K -
________
Dr.Ecu
Rom da turkbey gercekten cok iyi..son rom gorsel olarak artik insanlarin beklentilerini karsiliyor..sarj konusunda en dayanikli kernel speedmod...arti olarak isinma yapmiyor..
Ya şu rom' ların yüklenişi falan detaylıca anlatan düzgünce öğreten bir yer yokmu ya korkuyorum elimde kalıcak alet diye, bir yandanda sıktı artık bu telefonun şarj problemi..
Tek tek quotelayamiyorum su an idare edin ortaya genel yazayim.
Siyah harika bir kerneldir, tavsiye edebilirim.
Sygic'in Turkce destegi var mi bilemiyorum hic denemedim keza turkce uygulama ya da rom kullanan bir kullanici degilim, denemek lazim. Bu arada sygic parali ama demokrasilerde careler tukenmez, anladiniz ne demek istedigimi
Rom olarak Turkbey gordugum en iyi turkce destegi olan rom, ama ben lodroid ressurection remix kullaniyorum. xda dan ulasabilirsiniz rahatlikla.
Yanliz ingilizce konusunda yeterli olmayan arkadaslar ben olsam bulasmazdim rom mom kernel filan gibi iselere, ya da bilen bir arkadasima gider rica ederdim sunu yap benim icin diye, keza yerli forumlarda anlatilandan farkli bir durum olursa, ne yapacaginizi ancak yabanci forumlardan tirmalamak zorunda kalabilirsiniz, unutmayin.
@Maxi
Simdi gordumde isteklerini, bu beklentilerini karsilayacak modified camera.apk gibi uygulamalar mevcut, rom degistirmeden bile kullanilabiliyor. Bu arada ses cikis kalitesi dandik demissin hangi cikisin ki dandik? Speaker diyorsan evet averajin az uzerinde ama kulaklik cikisi ciddi kaliteli cikis veriyor.
P.S Overclock = az pil omru, o yuzden pil omru isteyen arkadaslar undervolt diye aratsinlar
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
Dün akşam Turkbey v12 romu yükledim , siyah kernel de içinde geldi.
2 saat falan kurcaladım telefonu , çok ısındı ki yorumlarda yazıyordu zaten ısınma problemi var diye.
Speedmod kernel kurdum , şimdilik iyi.Bir kaç gün test edicem şarj vs.
Ama telefonun orjinal haline bakarsak , evden %100 şarjla çıktığımdan şu saate kadar şarj %70'lere düşerdi , şimdi %84.
Sygic Türkiye ve Türkçe desteği var. Dün yükledim ve sorunsuz olarak calıstı. buarada sarj problemi dısında wildfire s için CM9 Rom kesinlikle tavsiye ederim.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1633198
Acilll yardim lutfen...
Telefon kafayi yedi , iyice yavasladi. Neyse biraz once telefon kendiliginden kapandi geri açildi bi bakttim numara yazma yeri yok , ayarlar yok.
Yardim edin.acill...
Samsung galaxy geo
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)