Şükür bende sıkıntı yok cumartesiden beri.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
xperia arc s internet ayarlarını yapabilen var mı avea hattım bitürlü girmiyo bütün ayarları yaptık manuel olarak msj da attom servis ayarları için genede girmiyo nete.. aynı model kullanan var mı aramızda internete bağlanabilen ?
Beyler ipad ayarı ; sim kart giren ,Bluetooth kulaklıkla falan telefon özelliği olan android tablet var mı?
Bende xperia u var avea kullanıyorum bende de ilk başta internet sorun olmuştu
Sonra Avea müşteri servisini aradım halletiler ama size bana yaptırdıklarını söyleyebilirim
Öncelikle Ayarlardan Kablosuz ağ ayarlarına girin
Kablosuz ağ ayarlarından mobil ağlara girin
Mobil ağlardan Erişim noktası adlarına tıklayın
Orada seçenekler tuşuna basın(sağdaki tuş)
Orada karşınıza bir sayfa çıkar orda Ad yazan kısma ' avea internet '
APN ye internet yazın sonra seçeenkler tuşundan kaydedin
benim böyle çözülmüştü şu an sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum
İyi günler telefona Dead Triggerı indirmek istedim ama telefon ağ bekleniyor da kaldı ilerlemiyor yarım saattir böyle nasıl indirebilirim?
note için 4.0.4 geldi diyolar bende güncellemede birşey çıkmıyor????
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
4.0.4 temmuz'da gelmiş ama her telefona düşmüyor güncellemeler bazen,seri numaralarıyla alaklı sanırım
4.0.3 çıktığında da hemen indiremiyenler olmuştu
SamMobile Firmware Page
buradan indirip kendin flashlıyabilirsin
Gelicektir ama ne zaman belli olmaz,s2 içinde 4.0.4 çıktı bir çok ülkede ama hala yayınlanmayan ülkelerde var Türkiye de dahil
yaklaşık 1 1.5 aydır kullanıyorum 4.0.4 ü note da.
4.0.3 e göre biraz daha rahatlama var.
ve video izlerken küçültüp videoyu kapatmadan diğer işleri yapmaya olanak sağlıyor. s3 ile gelen özellikti de ismini hatırlayamadım. biraz tarzanca oldu.
güncellemelerimi kies üzerinden yapıyorum hep
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
bana biri kies üzerinden güncellemeyi çıtırdan anlatabilirmi yada bilgi edinceğim yer varmı?
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
telefonu pc ye bağlıyorsun. kies i açıyorsun. kendi zaten kullanılabilir güncelleme var diyor. şarjın %50 nin üzerinde olması lazım. yoksa kabul etmiyor.
orda yazılanları takip ediyorsun. indiriyor telefona atıyor. sonra telefon reboot yapıyor.
4.0.4 ü kurunca 4 5 tane almanca program da kurmuştu. navigasyon filan vardı da pek kafam yatmadı. sildim hepsin
google play kitaplar diye bi program kaldı. kaldıramadığım. o da e-kitap ile alakalı sanırım
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)