Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
o senin bahsettiğin kies air
kies'in ayır bir programı var birde pc'ye kurrduğun,ona bağlandığın mı direk güncellemeleri kontrol ediyor tek tuşla hallediyorsun![]()
Samsung Apps
buradan indirirsin
ama telefondan baktığında güncelleme yok dediyse bu program üzerinde'de çıkmaz
yeri değil belki ama..
bu s3 un ıcınden cıkan..video oynatıcının ıcınde yuklu olan video yu aldığım gun yanlışlıkla silmiştim..
nereden bulabilirz onu yahu..acaip merak ediyorum nasıl birşey olduğunu şimdi![]()
Şirket'in kartlarına çöktüm puanlarla gittim Xperia P aldım daha SIM'i bile takmadan peder geldi el koydu
1 hafta 10 güne kalmaz geri alırım![]()
Bu facebook ne zaman düzelecek ya sinirim bozulmaya başladı. Instagram üzerinden face'e fotoğraf atar olduk![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
xperia s kullanıp timescape kullanan yada bilen var mı
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
xperia P'de kısa süreli test ettim bugün akşama daha güzel bir şekilde test edicem
şuan'a kadar gördüğüm baya hızlı özellikle motorola'nın kini kullandım daha doğrusu kullanamadım çok yavaştı görseller felan o kadar iyi'de değildi ama sony kalitesi belli oluyor
kullanışlı ve özellikle sony'nin kendi teması baya güzel olmuş 2.3 işletim sisteminde genelde tüm sorun menü geçişlerinde veya özel app'lerde hıçkırık gibi çok kısa süreli takılmalar vardı sony'de o yok zaten android 4 ile hepsi gitti sony android 4'de daha hızlı olacak gibi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)