Icecream sandwich in rom yükleme dosyalarını bulabilen var mı :)
Printable View
Icecream sandwich in rom yükleme dosyalarını bulabilen var mı :)
ocak ayında cıkmıcakmıydı o?
o zaman eli kulagındadır artık :)
nasıl farklar var peki bu kadar meraka değer mi? :D
icecream sandwich şuan kulladığım bütün android sürümlerinden farklı :) Merak etmeye değecek hatta fazlasıyla değecek.
internette bir çok cihazda videoları var ama dosyalarını bulamadım :) şuan icecram ile satılan cihazlar var. Ondan sormuştum
Bu arada icecream için her cihaza ayrı ayrı bir rom çıkmayacak tek rom kendini cihaza adapte ediyor olacak.
2.3.5 gozukmuyor bnde suan kullandigim 2.3.4 e en son surum diyor guncelle dedigimde. Bu surumler telefona gore degisyormu ?
Bugun 2.3.5 yukselttım her2telefonuda 10no 5 yıldız oldu..ılk basta bıtanesını guncellemedım hız farkına bakma acısından..2.3.5 2.3.3e gore 2sanıye kadar hızlı tepkıme suresı olarak..Gmaps degısmıs maıl deısmıs karakterler degısık ekranda tatlı guzel bı mavımsılık var syfa sonuna geldıgınızde veya suruklemek ıstedıgınızde vsvs.. Takılma donma zerre kadar yok..(bunun etkisi formatlada alakalı olabılır bılmıyorum)..Kısaca guncelleyın en kısa zamanda :)
Drag Racer in Tune ayarlarından anlayan var mı arkadaşlar, özellikle vites aralıklarını yapamadım, araba gitmiyor :)
Yarış kazanamıyorum ..
Carbuzz ve Auto Expressi yuklemeyen varsa hala eger siddetle oneriyorum heleki carbuzz :) auto expressin birde kendine ozel widgeti var cok ise yariyor. Otomobil dunyasindan habersiz kalmiyorsunuz ikisi sayesinde :)
Torque Pro yu kullanan varmı ?
Arkadaşlar Sahibinden'i yükledim ama giriş yapamıyorum sorun neden kaynaklı olabilir ?
Başka sitelere giriş yaparken sorun yaşamıyorum ama.
sahibinden pek kullanışlı değil..ben beğenmedim açıkçası..
uygulamadan giriyorum şuan bir sorun yok..çok hızlı çalışıyor.
fakat çok eksiklikler var..hergun güncelliyorlar..
Giremiyorum ben poffff :ofk: