benimki de 2.3.5 daha üst sürümleri var mı ki,Android özürlüyüm kusura bakmayın saçma sorular sorabilirim :D
Printable View
şuan bundan daha üst resmi sürüm yok önümüzdeki aylarda Android 4.0 Ice Cream Sandwich çıkıcak
resmi surum suan en son 2.3.6 ics'yi sızdırıyolar habire deniyoruz zaten :D 10numara olcak :) ics'nin stabil bi surumu bu arada suanda mevcut.
I9100XXLP2 ics 4.0.3
I9100XXLP2 Samsung Galaxy S 2 Android 4.0.3 - YouTube
VİSİONary siyah ekranda takılıp kalıyor meger downgrade yapmam lazımmış.. oda çok kasıntı ya komut işlemi falan yapıyorsun.. yokmu anadolu yakasından bir arkadaş bir araya gelsekde bana göstererek custom rom yüklese.. yimek ısmarlarım bende ona :D
arkadaşlar bende android dokunmatik bi telefon istiyorum bütce1,500tl sıfır almayı düşünüyorum sizce ne almalıyım ıphone hariç herkesde varr farklı olsun istiyorumm...
s2 tavsiye edilir o bütçeye..
Galaxy SII
HTC Sensation XE ve ya XL (beats versiyonu bunlar)
Motorola Razr
Motorolayı araştırdık arkadaşım alıcak diye pil ömrü ve karbon-kevlar yapısı parayı alır :D
s2'ye acaip ısındım artık
iphone'dan feci sıkıldım,s2'ye ikna edin beni:D
İncecik
Büyük Ekran.
Adam olana 2 sebep çok bile. :D He bide Android özgürlüktür. :D
forumda lak lak yapma arge
miopocket indir navigasyonu baştan yarat:D
arkadaşlar , şimdi ben 3 boyutlu çizimleri panaromik alıyorum , sonra o panaromiği başka bi programda .mov uzantılı bi dosya haline getirip ; bilgisayarda quick time da içinde dört dönebiliyorum.Sanal tur gibi bişey.Panaromik foto.
Bu izlemeyi androidde yapabileceğim ; .mov uzantılı dosya açan quicktime türevi bi program mevcutmu?