User Tag List

Sayfa 80/208 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon
3947 sonuçtan 1.502 ile 1.520 arası

Konu: Android Paylaşım Alanı(Uygulamalar,rom..)

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    note II de durduk yerde ekran ışığı yanıp duruyordu bazı ayarlarındandır dedim kurcaladım çıkamadım işin içinden. göz takip özelliğinden şüphelendim onu devre dışı bıraktım yine nafile. dayanamadım bu saatte pc açıp araştırdım ki bu şekil sorunlar ile karşılaşan çok. bazı oyun ve uygulamalar sebep olabiliyormuş. bunları kaldırmaktan veya kesin çözüm fabrika ayarlarına geri dönmek diyorlar ama bir sürü şey yükledim tekrar uğraşmak işime gelmiyor. şimdi bir virüs programı indirdim ve taradım bir programı sakıncalı buldu. onu kaldırdım inşallah sorun çözülmüştür. program adı dr web türkçe ve kullanışlı olmasını sevdim.
    kafasına göre arka arkaya 3 4 kez ekran yanıp sönuyor dimi? bu sorun bendede var ilk başlara göre çok azaldı, belki haftada 2 3 e düştü,ilk aldıgımda 2 hafta çıldırttı beni sonra kendiliğinden düzeldi gerizekalı.

edit:s3 bendeki note 2 de yapıyorsa ya samsungun kronık sorunu yada sürümlerin ib.liği anlamadım

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen öyle. dün akşam yatıyorum kendiliğinden yanıyor ekran da maşallah 106 plazma gibi odayı aydınlatıyor. sinir oldum kalktım gecenin bir saatinde forumları araştırdım ve dediğim virüs programını yükledim. tarama yaptığımda 2 adet sakıncalı uygulamayı tespit etti. birisi 3D otobüs park oyunu diğeri ne ne diye indirdiğimi hatırlamadığım fvl player diye bir uygulama (adını yanlış yazmış ılabilirim) onları kaldırdım şimdilik bir sıkıntı yok. ama gerçekten sinir bozucu bir durum.

Alıntı 34btr1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kafasına göre arka arkaya 3 4 kez ekran yanıp sönuyor dimi? bu sorun bendede var ilk başlara göre çok azaldı, belki haftada 2 3 e düştü,ilk aldıgımda 2 hafta çıldırttı beni sonra kendiliğinden düzeldi gerizekalı.

CooLeqenD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Simdi APPLE' in neden daha pahalli oldugunu cooook daha iyi anliyabiliyorum. Android surekli sorun surekli sorun, sorunlarda cok komik derecede can sikan sorunlar. Ayriyetten 1.460' a telefonu alip bir kac ay kullanip telefonun 1.000 Lira zor ettigini bilmek iste o daha kotu bir duygu..!
    Otomobil Fotoğrafcısı

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı CooLeqenD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Simdi APPLE' in neden daha pahalli oldugunu cooook daha iyi anliyabiliyorum. Android surekli sorun surekli sorun, sorunlarda cok komik derecede can sikan sorunlar. Ayriyetten 1.460' a telefonu alip bir kac ay kullanip telefonun 1.000 Lira zor ettigini bilmek iste o daha kotu bir duygu..!
    Yav kullanma o zaman güzel kardeşim, şu konuda kötüleyip duruyorsun habire

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sadece ben kötülemiyorum özgür abi, bir çok kişi kötülüyor zaten sadece kötülüyen ben miyim herkesin sorunları var bende dile getiriyorum yaptığım bu. Editliyebilirim mesajımı.
    Otomobil Fotoğrafcısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Sorunların hiç biri aşılamayan sorunlar değil, hepsi ufak tefek şeyler..

Marka model farketmeksizin her üründe her cihazda böyle veya daha farklı şeyler yaşanabiliyor.

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorunların hepsi gideriliyor kalıcı bezdırıcı sorunlar değil hıc bırı dogubankta dukkanı olan arkadaşım 3400e ip5 satıp şimdi 1800 e düştü diye sırıtıp t20 kullanırım ip12345 sksler kullanmam dıyen bı adam kı 10 yıldır tel piyasasının içinde bu adam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Tabiki aşılamayacak sorunlar değil abicim benim sorunlar zaten komik derecede can sıkan sorunlar. Misal, oyun oynarken çook çabuk şarjı bitmesi oyunda öyle fazla sağlam bir oyun değil. Fazla internet paketi yemesi 5 günde 600 küsür mb bitirdi sağolsun, donmaları vs bunlar çok komik derecede can sıkan sorunlar olduğu için insan daha çok sinir oluyor abi. He Android fiyatına göre güzel cihaz yapıyor ama piyasası hiç bir şekilde yok en çok sinir olduğum konu o oldu. S3 çıkmadan 2-3 hafta önce aldım telefonumu dün kaan abiye sorduğumda telefon 700 Lira edeceğini söyledi ondan bu isyanım

Alıntı 34btr1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorunların hepsi gideriliyor kalıcı bezdırıcı sorunlar değil hıc bırı dogubankta dukkanı olan arkadaşım 3400e ip5 satıp şimdi 1800 e düştü diye sırıtıp t20 kullanırım ip12345 sksler kullanmam dıyen bı adam kı 10 yıldır tel piyasasının içinde bu adam
    Doğrudur ben ona hiç bir şey demiyorum, bende zamanında iPhone4 vardı YurtDışı cihazı 3-5 Ay kullandım ve aldığım fiyata sattım hatta takas yaptıydım. Bütün sinirim bunun yüzünden yoksa Android fiyatına nazaran güzel cihazlar çıkartmaya çalışıyorlar ama komik sıkıntıları oluyor Misal yukarıda yeni gelen güncelleştirmeler ile gelen şarj sorunları vs vb sıkıntılar
    Otomobil Fotoğrafcısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Piyasa konusunda haklısın, iphone'a göre çok daha düşük o konuda yapıcak birşey yok.Biraz bekleyip ucuz almakta fayda var

Pil konusu ise yorumsuz çünkü hepsi aynı bokun laciverti o konuda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Evet abi telefoncu kaan abimiz, telefon zaten S2 zamanında s3 çıkmadan 2-3 Hafta önce aldıydım nerden bilebilirdim ki ben alır almaz telefonu piyasaya çıkartıcaklarını ve telefonun bu kadar değer kaybediceğini. Aldık ve gördük accaip bir değer kaybetti. Internette bakıyorum Genpa garantili S2' lere 1100' den başlıyor 760 mı neydi en dip rakamı abi, ilana bakanlara bakıyorum 400 falan en dip rakamlıya 800 kişi falan bakmıştı. Birde özgür abi, yazlıktaydım şarjdan çıkardım sabah telefonu 2G ve Drag Racing Bike Edition oyunu oynamaya başladım 3 küsür saat içinde bana şarj edin uyarısını verdi telefon şaka gibiydi pil' e baktım öyle bir düşüş şekli vardı ki şaka gibiydi, telefonum %60 küsürdeydi kapat dedim açtığımda şarj %3' de o saçmalığı hala çözmüş değilim
    Otomobil Fotoğrafcısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel arkadaşım. kusura bakma ama taktir edersin ki insanlar genel olarak işin içinden çıkamadıkları zamanlar bazı şeylere çare bulabilmek için paylaşımlarda bulunur ve doğal olarak bunlar göz önünde olur. burası da bir paylaşım alanı ve bu dediklerimi yoğun olarak görüp böyle düşünmen çok normal. ihtiyaç ve bütçe ikilisini değerlendirdiğimde bana en uygun olanı alırım. bukadar kurcalanmaya açık bir işletim sistemi mutlaka sıkıntı çıkaracaktır ama çözümü genel olarak hızlı ve basit. 2. el durumu tamamen satan adamın becerisine ve elindeki cihazın temizliğine bağlıdır. ayranın yoktur içmeye ama masaya koyup şekil yapıcam diye evkur dan 3 tl ye aldığın telefonu toto sıkışınca 2 verirsin diyecek laf yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Ya bazen sapıtıyor,ctesi günü %60 şarjım varken telefon bir takıldı kapattım açtım %22 kalmıştı.

Browser takılmış kalmış salak salak çalışmış arkada.

TAdı tuzu bunlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    güzel arkadaşım. kusura bakma ama taktir edersin ki insanlar genel olarak işin içinden çıkamadıkları zamanlar bazı şeylere çare bulabilmek için paylaşımlarda bulunur ve doğal olarak bunlar göz önünde olur. burası da bir paylaşım alanı ve bu dediklerimi yoğun olarak görüp böyle düşünmen çok normal. ihtiyaç ve bütçe ikilisini değerlendirdiğimde bana en uygun olanı alırım. bukadar kurcalanmaya açık bir işletim sistemi mutlaka sıkıntı çıkaracaktır ama çözümü genel olarak hızlı ve basit. 2. el durumu tamamen satan adamın becerisine ve elindeki cihazın temizliğine bağlıdır. ayranın yoktur içmeye ama masaya koyup şekil yapıcam diye evkur dan 3 tl ye aldığın telefonu toto sıkışınca 2 verirsin diyecek laf yok.
    Ya tabiki bende diyorum cebime uygun olanı alayım kafam rahat olsun ama sonra şöyle bir olay oluyor ' Cebimde *.*** telefon var bütün özelliklerini kısıyorum ve şarjını uzun götürmeye çalışıyorum, Ekranını kısıyoruz, Alt ışıklarını kapatıyoruz, 3G' i 2G' e indiriyoruz ki şarjı uzun gitsin ama internette dolaşırken bizi kanser etsin vs vs ' bu daha böyle ama bunları yapmadığımız taktirde Ekranı açayım 2G' mi 3G' e çekeyim Bütün özellikleri Aktif olsun o telefon maximum yarım gün gider Android' de bunu sevmiyorum işte bir sürü Ek Program kullanıyoruz diye neden şarjı uzun gitsin diye ama paramızın karşılığında ezilip büzülüyoruz hemde kocaman bir pili olduğu halde çok komik rakamlarda gidiyor şarj süresi Satma durumuna gelicek olursak ben telefonumu 1.000 Liraya koyayım şimdi sahibinden' e istek gelir mi gelmez mi bilmiyorum sadece tek yanı benim ki Beyaz ama Chrome yerlerinde atmalar var bir kaç S2 gördüm hepsi yanlarından atıyor ne garipse + Genpa garantili vs sanmıyorum 1.000 Liraya gider bu telefon

Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bazen sapıtıyor,ctesi günü %60 şarjım varken telefon bir takıldı kapattım açtım %22 kalmıştı.

Browser takılmış kalmış salak salak çalışmış arkada.

TAdı tuzu bunlar
    Abi işte tadı tuzuda insanı beklenmedik anda vurursa ve sinirli birisiyse mazallah o telefon tuz buz olur Dediğim gibi komik ama sinir bozucu sıkıntıları var
    Otomobil Fotoğrafcısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    YA şarj şarj diyorsunda varmı rakiplerinden daha iyi performansı olan,En fazla 2-3saat oynar?iphone'da aynı diğerleri de aynı bu kadar özellik olupta ne bekliyorsun 3310 pil performansı mı?
    3g hep açık,parlaklık otomatik ben günü bitirebiliyorum rahatça

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi güzel de iphone şarj konusunda daha mı iyi? note II kullanıyorum gündüz sürekli telefon görüşmesi akşamları da kurcalıyorum internet vs. yatana kadar %30 falan kalıyor. ekran özellikleri üst seviyede hemde öyle kısıtlamalar falan yapmıyorum. sabah evden çıktığımda akşama kadar beni idare ederse benden yana sıkıntı yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    YA şarj şarj diyorsunda varmı rakiplerinden daha iyi performansı olan,En fazla 2-3saat oynar?iphone'da aynı diğerleri de aynı bu kadar özellik olupta ne bekliyorsun 3310 pil performansı mı?
    3g hep açık,parlaklık otomatik ben günü bitirebiliyorum rahatça
    Yazlıkta iken gün boyu telefon elimdeyken telefonu gün içinde 2 kere şarja takıyordum özgür abicim, sabah çıkartıyordum gün içinde yatmadan önce tekrardan takıyordum şarja o yüzden söylemiştim bu olayı.

iyi güzel de iphone şarj konusunda daha mı iyi? note II kullanıyorum gündüz sürekli telefon görüşmesi akşamları da kurcalıyorum internet vs. yatana kadar %30 falan kalıyor. ekran özellikleri üst seviyede hemde öyle kısıtlamalar falan yapmıyorum. sabah evden çıktığımda akşama kadar beni idare ederse benden yana sıkıntı yok.
    NOTE' un mah değeri fazla olabilir ama gerçekten bana az geliyor kocaman bir pil var telefonumuzda ve şarjı bu kadar az gidiyor bütün sinirim ona yoksa ufak tefek sıkıntılarını görmezden gelinilir ondan yana sıkıntı yok. Ama pil büyük olduğu halde şarjın 1 gün gitmesi üzüyor insanı
    Otomobil Fotoğrafcısı

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazlıkta iken gün boyu telefon elimdeyken telefonu gün içinde 2 kere şarja takıyordum özgür abicim, sabah çıkartıyordum gün içinde yatmadan önce tekrardan takıyordum şarja o yüzden söylemiştim bu olayı.

NOTE' un mah değeri fazla olabilir ama gerçekten bana az geliyor kocaman bir pil var telefonumuzda ve şarjı bu kadar az gidiyor bütün sinirim ona yoksa ufak tefek sıkıntılarını görmezden gelinilir ondan yana sıkıntı yok. Ama pil büyük olduğu halde şarjın 1 gün gitmesi üzüyor insanı
    Senin pilin bence üretim hatalı yada bozuk bişi var. Güç içinde şarja takmak nedir ben bilmiyorum. Sürekli telefon görüşmesi whatsapp email. Birde genelde handsfree ile konuşurum oda çok şarj yer.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Şuayb abi cidden var bir sıkıntısı ama nedir bilmiyorum abi, en donanımsal oyunu oynadım 2G ile beraber 3 küsür saatte şarjı bitti. Mahalleden bir arkadaşım vardı s2 si vardı telefonunu çok aşırı derecede kullanıyordu Twitter vs olarak yanında yedek batarya ile dolaşıyordu
    Otomobil Fotoğrafcısı

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    xperia s ile ofiste wifi dışarıda 3g açık ekran otomatik 1750 mah pille evden çıkarken %40 lardayken bile sabah 9dan akşam 7ye yetiyor bana ucu ucuna olsada.fulleyip çıktığımda da hiç gün içinde şarj etmek zorunda kalmıyorum

zaten akıllı telefon evden ayrı kalınan 12 saati çıkarsın yeter.
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)