htc one x hakkındaki görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar veya bunun yerine tavsiye edebileceğiniz bir telefon varsa gerçekten çok faydalı olur benim için
benim k750den sonraki ilk telefonum
ekran kalitesi muazzam.en yüksek pixel yoğunluğuna sahip zaten.kamerası harika.sony tarafından yazılım güncellemesi desteğide çok iyi.
s3le kıyaslarsam menü geçişlerindeki akıcılık ve kamera açısından daha iyi.kamera özellikle düşük ışıkta çok daha iyi.birde eller parmaklar büyük olduğundan geri tuşunun sony de sol tarafta olması daha rahat geliyor.s3 te geri sağ tarafta olduğundan elimdeyken parmağı çok kasıyorum gibi hissettiriyor avuç içine doğruçok büyük problem
şarjıda standart 1 gün işte.
sII ile xperia arc s arasında kalmıştım.tam da üstüne s çıkınca gittim bunu aldım.başına bişey gelse gene gider bunu alırım
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Galaxy S3 orjinal 4.1.1 rom harika olmuş.Hız ve geçişler inanılmaz akıcı.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ufak bi hızlanma hissettim 4.1.1 ile ama şarj fena olmuş. 4.5 saatte %3 ten %100 e getiriyo ama 3 gün giden bataryam şu an 2 günü zor çıkarcak.
diyeceksinizki kullanmıyomusun arkadaş teli hiç
1 saate yakın wifi den nete giriyorum.3g ye gerek kalmıyo iş yerimde evde wifi var. oyun desen günde yarım saat anca oynuyorum. günde 30dk tel görüşmem bi 20 25 te msj durumum var.
hanımdaki 4gs de aşağı yukarı benimle aynı kullanımda ama şarj 1 günü zor çıkarıyo...
Alıp koyayım dicemde abii, şimdi işe döndüğüm için orada WiFi kullanıyorum + Telefonu koyuyorum masanın üzerine hiç ellemiyorum telefonu ellemeyincede telefon şarjı uzayıp gidiyorYazlıktaki halini bir gösterseydim iyiydi
dimdik bayır aşşağı pil durumu vardı
Valla bende düşünür oldum fiyatıda makul derecelerde ama benim telefon para etmiyor o ayrı bir konu allah belasını versin S2' nin 700TL ediyormuş ben daha ne diyim ya daha taksiti devam ediyor 1460TL' nin![]()
Sen istiyorsun ki,full ekran açık
müzik dinlerken oyun oynucam internete girerken whatsappda yazışıcam gün boyu telefon elimden düşmücek kurcalıcam pilide 3gün gidicek
Öyle bir dünya yok.
Hafta içi net 1.5gün gidiyor pilim kulanımımım normal ne çok yoğun ne az ama ctesi ve pazar dışarda oldum mu akşama bitiyor.
Sen bunları kabul etmediğin sürece mutsuz olursun o telefonla![]()
Valla wi-fi mobil veri oyun müzik karışık kullanımda bir günü rahat yettiriyorum.. Sorun yaşamadım hiç pille alakalı, ben mi az oynuyorum nedir![]()
Ben oyunda oynamıyorum ki gün içinde anca eve geldiğimde oynuyorum iş yerinde öyle bir boşluğum falan olmuyor zaten önümde bilgisayar var, anca evde yatarkene sıkıntıdan oynuyorum. Müzikte dinlemiyorum 1 kere kulaklığı takıp dışarıda müzik dinlemedimSadece 3G açık şekilde gün içinde internete girip facebook e-posta vs yaptığımda dayanmıyor şarj vs vs
Bak işte yarın 3G açık olucak 8:20' de Şarjdan çıkartıcam telefonu akşamda buraya SS koyucam bende merak ediyorum sakin kullanımda ne kadar gidicek o şarj ROM' lu telefonumda
Htc one x - quat'dan (4424 aldım)
senin ne oldugun hiç önemli degil benim gözlerimin sana baktığı kadarsın
ve ben ;
o gözleri senden cektigim an hoş bir anı olarak kalırsın (;
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)