Telefondan yaptimbiraz kazmaca bir soru olucak ama kiesten nasil yapicagimi bilmiyorum daha once kiesle ilgili hic birsey yapmadimda kro bir s3 kullanicisiyim
Telefondan yaptimbiraz kazmaca bir soru olucak ama kiesten nasil yapicagimi bilmiyorum daha once kiesle ilgili hic birsey yapmadimda kro bir s3 kullanicisiyim
74 model sehpa...
- Abi zaten bieşy yapmıyosun kiesten. sen direk usb ile baglan o diycek güncelleme var diye. Yedekleme felan sorabilir sorarsa evet dersin gerisi hep ileri ileri. Bi sorun olucagını zannetmiorum kiesten bi dene istersen.
#KGdetanirlar
Şu linkten hem kies'i indirebilir hem de ''Kies 2.3 Öğrenin'' linkine tıklayıp animasyonla çözebilirsiniz..
Kies Samsung
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
- Güncelleme bildirimlerini kapatmıs olmayasın. Ayarlarını kurcala bi.
#KGdetanirlar
her telefona aynı anda gelmez surum 1-2hafta bekleme suresı olabılır bılgınıze..
- K -
________
Dr.Ecu
Yahu bu s3'e bitürlü whatsapp yükleyemedim..Son adımda başlatılıyor diyo sonra hata verip internete baglı oldugundan emin olun diyor..Fabrika ayarlarına döndürdüm tekrar denedim falan yine düzelmedi..
Yedeklerinizi alıp Hard Reset atın. Ben Hard Reset bile yapmadan sorunsuz kullanıyorum.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ya bu HTC One X+ ne zaman cıkacak kanser ettiler adamı...
KA Style
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)