şu şirket pc leri yokmu. en ufak şeye bile kıstılamalı. dün ben evden kies ile yaptım artık gücel 4 1 1 gözükmeye başladı. öyle şarj sıkıntısı takılmalar vs hiç yaşanmıyor. yağ gibi kayıyor :)
Printable View
bilgi işlemden kanka yapın,hereyi sınırsız yükleyin:D
Bişey sorucam hepsiburadadan aldığım telefon kayıtsız çıktı(s3) neyse Forumdan bir abim araya girdide bi şekil yaptılar kaydetmişler ama ben yolladığımda kayıtsız vs sinek küçüktür mide bulandırır.Ben iade etmek istedim.Adamlar sorunu yok diye geri yollamış..Benim tek korkum bu kayıtın çakma olması.Forumda bir ara olmuştu hatırlarsınız.İlk 2-3 ay kayıtlı gözükür sonra kayıtsıza düşer hesabı.
Ben yolladım adamlar bana geri yollamış ak.
galaxy s3 4.1.1 için custom rom önerileri alabilirmiyim acep ? yağmur var eve tıkıldım ve bişeyler bızıklamak istiyorum :) supernexus diye bi zımbırtı buldum deneyen var mı ? :)
galaxy note için samfirmware sitesinde 4.1.1 güncellemesi mevcut. orijinal LEAK diyor. odin flan kullanılarak yüklenir de ben cesaret edemedim yaa :D
English- English, Turkish -english, English-turkish sözlük önerileriniz var mı ? offline olarak kullanılabilecegimiz ?
Nfs most wanted var,ben oynuyorum çok keyifli :)
https://www.dropbox.com/s/5nr806mygl...kmania.com.apk
Beyler htc'nin bazı modellerinde son sürüm 4.0.4 olarak gözüküyor ama bende sensation xl var halen 4.0.3
Bu nasıl iş yahu.Bilgisi olan var mı ?
4.1.1 Jelly Bean çıktı mutlaka update edin çok başarılı
Sabah 07:30 şarjdan aldım tüm gün normal kullandım konuşmalı whatsapp'lı hafiften facebook'lu 3g kapalı şuanda şarjım %79
motorola atrix tavsiye edermisiniz kullananlar var mıdır
arkadaşlar galaxy s2 için igo indirebileceğim bir linki pm atarmısınız rica etsem?
teşekkürler
yahu bu nfs için aspalt7 için falan illa paramı ödücez arkadaş.yokmu şunun ücretsiz edineceğimiz kısmı.
link vermek yasakmı bu başlıkta bilemedim ama şöyle söliyim , yesilcin nokta com a girip üye olun forum bölümünden oyunlara girin asphalt 7 , most wanted vs ne istiyorsan ücretsiz var orda ... androidde para verilmez bişeye :D