Note 2 asla boşa alınmış bi telefon olmadı olmaz da. S-pen yeter de artar bilenote kullanıyorum s3 ü olan arkadaşları kalemle eziyorum. Onlar da çekirdek sayısıyla eziyorlar orası da ayrı
![]()
Note 2 asla boşa alınmış bi telefon olmadı olmaz da. S-pen yeter de artar bilenote kullanıyorum s3 ü olan arkadaşları kalemle eziyorum. Onlar da çekirdek sayısıyla eziyorlar orası da ayrı
![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
bahsettiğim arkadaşım ile az önce bir test yaptık. onda s3 4 1 2 var bende note 2 4 1 1. benim telefon 14 gb hafıza dolu onun toplamda 4 gb. yeniden başlat yaptığımızda yaklaşık 10 saniye daha erken açılıyor note. açılır açılmaz rehber veya mesajlara erişim sağlayabiliyorum s3 biraz bekletiyor. internet video açma ve izleme için ikimiz de firefox kurduk ve sonuç note ye yaklaşamadı bile. (ikisi de aynı oteratör) markete girip yüksek boyutlu bir uygulama indirelim dedim net paketim az kaldı dediyani note 2 bildiğin tayyar
![]()
bir sorum olacak sizdede varmı aynı sıkıntı diye ; telefon kısmın agirdiğimde bilgiler biraz geç geliyor rehber arama kaydı tuşlar vs yanlız arama kaydını sildiğim de hızlanıyor kayıtlar çoğalınca yine ağır çalışmaya başlıyor varmı bu sorunu yaşayan ?
bilmiyorum fakat ben de şirket hattı kullanıyorum sim kart en az 10 senelik vardır. hatta note2 ye takmak için küçültürken eski sim olduğu için bozulup çalışmayabilir demişlerdi. şükür sorun çıkarmadı ama çıkarıp takma sırasında bozulma ihtimali varmış.
play store u kurcalarken flash player i sildim.
netten videoları açamıyorum. telefonun iphone dan farkı kalmadı yardım edin![]()
internetten 4 5 farklı apk buldum kurdum ama hiçbirinde açmadı
şöyle bi görüntü çıkıyor karşıma
![]()
edit: sorunu çözdüm. internettekiler hep android 2.x versiyonlarıymış.
adobe'un sitesinde 4.x ics sürümlerini yükleyince oldu. ecel terleri döktürdü akşam akşam ya![]()
telefon galaxy s2
whatsapp kurmaya calisiyorum ama telefon numarasi dogrulanmadigi icin baglanmiyor,
server hatasi diye dusundum ama arkadasimin makinasina(htc one V) sorunsuz kurduk;
ne yapmam gerekiyoR?
not: apn degistirmeyi falan denedim hala ayni
not2: lutfen numaranizi yeniden dogrulayin hatasi devam ediyor....
Experience is what you get when you don't get what you want.
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)