Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Beyler bu android ler için anti virüs ler var bunların harbiden bir işlevi varmı yoksa name olsun diyemi u üretilmiş yazılımlar.
Yani androidleri etkileyen virüs yada kötü amaclı yazılım lar varmı
Özellikle tablet kullananlar a tavsiye edeceginiz koruyucu program varmi?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
arkadaşlar ben galaxy - y android işletim sistemi olan bi cihaz aldım samsung kullanmayı pek bilmiyorum facebook ve whatssap indirebildim anca ... yararlı programları nasıl indirebilirim ne gibi yararlı uygulamaları var androidin...
SM PERFORMANCE
ayrıntılı cevaplar ıcın tesekkurler.
tabletı aldık ama ben pek ılgılenemdım android i de pek ogrenemedım. sankı aldıgımdakınden daha yavas gıbı gelıyor cıhaz gecen haftalarda formatladım mı artık rootmu oldum onu bıle bılmıyorum.
cıhaz olarak guzelbı alet alırken ozellıklerıne fılan bakmıstım pıyasadakı urunlerın bı tık ustundeydı oyle cın malı gıbı degıl yanı.
ama şöyle performanslı kullanmak ıcın ne yapmamı onerırsınız?
cıhaz vodafone smarttab 10.1
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
yararlı uygulamalar kişiden kişiye ve ihtiyaca göre değişir. ben ihtiyacım olan bir şey varsa buna göre market veya google de aratıp çıkan sonuçların yorumlarına bakıyorum genel olarak. siz de öyle yaparsanız işinize yarayan şeyler bulunabilir. gereksiz program kalabalığına gerek yok.
Galaxy note kullanıcıları. Müjde. 4.1.2 Jelly bean sürümü 10 15 dakika önce yayınladı. Tüm testleri geçip diğer firmware ler gibi stabil çalıştığı yazılmış. Pre-released sürüm olarak indirmek isteyenler samfirmware sitesine bi uğrayın. Ben yarın denerim sanırım
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
galaxy w kullanıyorum acayip şarj sorunu yaşıyorum
şimdi easy battery saver kurdumda kullanımı hakkında bilgisi olan var mı![]()
note 2 var, biraz yavaş geliyor bana nasıl hızlandırabiliriz..
görüntü kalitesi iyi oyun olarak da tavsiye alabilirim ya da keyifli programlar falan..
.
androidle alakası yok ama bir soru sorcam bilgisi olan varsa ve cevaplarsa çok sevinirim. samsung star2 ye whatsapp oluyor mu?
Delikanlılık efendiliktir, gereksiz action değil...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)