1.250 çıktı bu nedir şimdi iyimi kötümünexus one ile motodroid arasında gösterdi. tel xperia arc
ben denemiştim OC gerçekten fark oluyor fakat std. bataryayla pil ömürm 8-10 arasına düştü. Sensation bataryası alırsam öyle kullanırım büyük ihtimalle.
Bu arada sensation bataryası desire hd ile uyumlu, DHD orj bataryası 1320mah Sensation bataryası 1800 küsür.
fazladan 1 tane çekirdek olunca öyle oluyor sizin sensation gibi bir telefonla karşılaştırmanız lazım![]()
Sony Ericson Arc S kullanıyorum. yurtdışı, pasaport kayıtlı. 1 hafta oldu.
Drag Racede karşıma çıkmayın Nos açarım !!![]()
otomatik güncelleme kısmını kaldır elle kontrol et de o zaman çıkıyor, Desire S kullanıyorum dün "Sense 3.0 ve 2.3.5" güncellemesi geldi, harika yapmışlar, kamera ayarları ve geçiş efektleri mükemmel
HTC Desire S with Android 2.3.5 + Sense 3.0 - YouTube
benchmark'a sokucam bnm HD2'yi ama çok uygulama var arkadaş düşük çıkıcak o yüzden
bu arada Titanium backup var full versiyonu 5.99usd felan olması lazım c.rack'li halini net'den bulabilirsiniz baya güzel bir programhemde dropbox'a eşitleyip yedeklerinize anında her yerden ulaşabilirsiniz
![]()
LG OPTİMUS 3D
KING_3D_ROM_v2.3
1.2 GHZ
![]()
bin lira altinda fiyat performans orani en yuksek marka model nedir peki?
Experience is what you get when you don't get what you want.
bin lira altinda degilki bu?
HTC T8585 LEO HD2 CEP TELEFONU, HTC - Cep Bilgisayarlar (PDA))
Experience is what you get when you don't get what you want.
Sahibinden.com'da felan bulursunuz bin lira altı sıfır yada 1 haftalık telefonları
HD2 (Leo) HTC Cep Telefonu Sahibinden sıfır 870 TL - 45687865
veya benimde ilanım var güzel bir fiyat'a verebilirim sıfır ayarında
http://www.techturkey.com/forum/off-...2-android.html
bende galaxy tab kullanıyorum sevdiğim programlar
easy task killer
mx video player
tuneın radio
soundhound
bump
okeyhane
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)